• pops
  • pops

Throttle

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Scooter Throttle Kawat Panjang: 65cm atanapi ngarobih Bahan: Plastik, aluminium Type: Kiri kendang marake, cakram cakram katuhu Warna: Hideung Kawat: tambaga Set tipe: kénca sareng katuhu Paket: 1set / opp bag Beurat: 680g MOQ: 1000sets Aplikasi: Scooter, Motor, Pitur Produk sapédah 1. Desain anti selip sareng desain nyerep shock ngajantenkeun tunggang langkung raoseun. 2. Sadayana panganteur cincin aluminium, kalebet baja magnét sambung, induksi stabil sareng ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang:  Throttle Scooter
Panjang Kawat: 65cm atanapi ngarobih
Bahan: Plastik, aluminium
Jenis: Rem kendang kénca, rem cakram katuhu
Warna: Hideung
Kabel: tambaga
Jenis set: kénca sareng katuhu
Pakét: 1set / kantong opp
Beurat: 680g
MOQ: 1000sét
Aplikasi: Scooter, Motor, Sapédah

Bubuka produk

1.Anti skid sareng desain nyerep shock ngajantenkeun tunggang langkung raoseun.
2. Sadayana panganteur cincin aluminium, kalebet baja magnét sambung, induksi stabil sareng akselerasi lemes.
Desain 3. Waterproof, struktur katutup, bahan waterproof polimér.
4.Full fungsi, réspon sénsitip, pilihan multi-warna.
5.Tahan sareng gampang dipasang.

vzxwdas
bgwdw

Modél anu lumaku

vvwqwd

Bungkus sareng Shippment

Palabuhan: Shanghai / Ningbo / Tianjin
Nagara Asal: CHINA
Paking: Dipak ku karton standar
Jenis pengiriman: Express, laut, hawa, darat
Modeu Dagang: FOB, CIF, CNF, CRF, EXW jsb

vdwqbgr
wqdsss

FAQ

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A1: Nalika mesen jumlahna kirang 5000USD, 100% TT sateuacanna.
A2: Nalika di luhur 5000USD, deposit 50%, kasaimbangan sateuacan kiriman ku TT.
A3: Kacuali TT, kami ogé nampi L / C, Western union, paypal, moneygram.

Q: Naon waktos pangiriman anjeun?
A1: Kanggo saham, waktos kiriman sakitar 7 dinten;
A2: Kanggo order item leutik, waktos pangiriman sakitar 7-15 dinten;
A3: Kanggo Pesenan masal barang umum, waktos pangiriman sakitar 20-30 dinten;
A4: Kanggo barang damel khusus, per kaayaan nyata anu dibahas sareng jalma penjualan urang.

Q: Dupi anjeun nawiskeun OEM atanapi ODM?
A: Leres, urang tiasa! Tapi urang peryogi klien nawiskeun gambar anu jelas atanapi sampel.

Q: Dupi anjeun perusahaan nawiskeun jasa panto ka panto?
A: Leres, urang tiasa nawiskeun jasa panto ka panto henteu ngan ukur nganyatakeun, ogé pangiriman laut.

Q: Naon metoda kiriman anjeun?
A: Kami kirimkeun ku Express FEDEX, UPS, DHL, EMS, ARAMEX. Sadaya pengiriman barang muatan ditagihkeun dina tungtung anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami