• pops
  • pops

Scooter Controller

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Brushless listrik wahana controller Ukuran: 6-24tube Wates ayeuna: 20-60A Tegangan: 24-72v Warna: Sliver, Hideung Dipeunteun kakuatan: 1500-2000W Type: gelombang sinus, calakan mode dobel Beurat : 800g Paket: 1pc / kotak warna MOQ: 1000 pcs Aplikasi: Scooter, Motor, Detil Produk Sapédah Panyorot fungsi A. Kelas tahan cai: A + B.Burglar alarm C. Ngalihkeun tilu speed D. Pangalintaran pesiar E. Gancang ku ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang:

Kontroler kandaraan listrik anu teu sikat

Ukuran:

6-24tube

Watesan ayeuna:

20-60A

Voltaseu:

24-72v

Warna:

Sliver, Hideung

Dihaturkeun kakuatan:

1500-2000W

Jenis:

Gelombang sinus, modus dobel calakan

Beurat

800g

Pakét:

1pc / kotak warna

MOQ:

1000 pcs

Aplikasi:

Scooter, Motor, Sapédah

Rincian Produk

Fungsi sorot
A. Kelas cai: A +
Alarem B.Blarlar
C. Ngalihkeun tilu kagancangan
D. Pelayaran pinter
E. Gancang ku 30%
F. Kasalametan bisu
G. Sorangan ngalereskeun
H.Tahan tahan, henteu oyag

vcwef
grewf

Kauntungan

1. Desain chip cerdas, langkung cocog sareng kontrol, ningkatkeun épisiénsi sareng kagancangan.
1. tabung MOS kualitas luhur, résistansi tekanan anu langkung luhur.
2. kawat tahan suhu luhur, 500W atanapi saluhureuna, langkung aman dianggo.
3. Cocog sareng sadaya jinis mérek, kasaluyuan anu kuat

bxcwq
bggfew

Pakét

IMG20200414080656
IMG20200416114410

Kapal pangiriman

Pelabuhan caket: Shanghai / Ningbo
Nagara Asal: CHINA
Paking: Dipak ku karton standar

cxzcsw
gregsd

Lingkungan pabrik

qwqq1
ewvdfv3
qweqw2
vcxvdw
qweqw3
ggberew6

1. Lingkungan bengkel bersih sareng rapih, kasalametan produksi
2.ngalengkepan peralatan, téknologi canggih sareng kualitas produk anu dijamin.
3. Kualitas padamel relatif luhur sareng tingkat kasabaran sesar kirang.

FAQ

Q1: Heran upami anjeun nampi pesenan alit?
A1: Tong hariwang. Ngarasa Luncat ngahubungan kami .supaya meunang langkung seueur pesenan sareng masihan palanggan kami langkung raoseun, kami nampi urutan alit.

Q2: Dupi anjeun ngirim produk ka nagara kuring?

A2: Pasti, urang tiasa. Upami anjeun henteu gaduh panerus kapal nyalira, kami tiasa ngabantosan anjeun.

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
A3: Kami nampi sadayana pesenan OEM, ngan ngahubungi kami sareng masihan kuring desain anjeun. Kami bakal nawiskeun anjeun harga anu wajar sareng ngadamel sampel pikeun anjeun ASAP.

Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?

A4: Ku T / T, LC AT SIGHT, deposit 30% sateuacanna, nyaimbangkeun 70% sateuacan kintun.

Q5: Sabaraha lami waktos produksi anjeun?

A5: Éta gumantung kana produk sareng urutan qty. Biasana, éta peryogi urang 15 dinten kanggo mesen kalayan MOQ qty.

Q6: Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?

A6: Urang biasana ngadugikeun anjeun dina waktos 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun cutatan éta. Punten telepon kami atanapi béjakeun ka kami dina surat anjeun, supados kami tiasa nganggap prioritas pamariksaan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News