• pops
  • pops

Pedal Rickshaw Motor Kit

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Pedal Rickshaw Motor Kit Motor: 500W / 650W / 800W / 1000W Controller: 12T / 15T Voltase: 48V / 60V / 72V Application: Kit konversi dina pedal beca supados otomatis Robah beca janten listrik! 1). Alat ieu kanggo beca, becak, beca, jsb, laju kaluaran motorna henteu gancang, tapi torsi na ageung. Upami anjeun henteu yakin naon anu kedah anjeun anggo motor, punten kirimkeun ka kuring gambar kendaraan anjeun, janten kuring tiasa nyarankeun motor anu leres. 2). Mot ieu ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Pedal Rickshaw Motor Kit
Motor: 500W / 650W / 800W / 1000W
Controller: 12T / 15T
Voltaseu: 48V / 60V / 72V
Aplikasi: Kit konvérsi dina beca beca supados otomatis

Ganti beca janten listrik!

fwafsavv

1). Alat ieu kanggo beca, becak, beca, jsb, laju kaluaran motorna henteu gancang, tapi torsi na ageung. Upami anjeun henteu yakin naon anu kedah anjeun anggo motor, punten kirimkeun ka kuring gambar kendaraan anjeun, janten kuring tiasa nyarankeun motor anu leres.
2). Kit motor ieu gampang dipasang kana kendaraan, ngan kedah ngalereskeun adaptor kana poros wahana, teras pasang roda roda na, sareng pasang motorna kana pigura wahana, teras sambungkeun sprocket motor sareng roda ranté ku ranté. Upami anjeun henteu terang kumaha ngalereskeun motor, punten kirimkeun ka kuring gambar kendaraan anjeun, janten kuring tiasa masihan anjeun saran.
3). Kit ieu ngan ukur pikeun jalma anu numpak beca langkung gampang, éta henteu gancang (26-inci beca tiasa ngalir sakitar 20km / jam), beurat beban motor 500W sakitar 250kg.
4). Kit ieu henteu kalebet batré, anjeun kedah mésér batréna nyalira, batré asam timbal sareng batré litium sadayana ok, sareng kapasitas batréna kuring nyarankeun 48V 20Ah.
5). Kontroler ieu ngagaduhan fungsi "mundur", tapi kusabab kit ieu nganggo roda ranté freewheel, éta tiasa ngajalankeun kendaraanna payun waé, upami anjeun hoyong nyetir tibalik, anjeun kedah nganggo roda ranté anu tetep atanapi ngelas freewheel pikeun ngajantenkeun leres-leres , punten ngartos.

sacw

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami