Warta Industri

Pasar Platform EV (Komponén: Chassis, Batré, Sistem Gantung, Sistem Setir, Drivetrain, Interior Kendaraan, sareng Batur; Tipe Kandaraan Listrik: Kandaraan Listrik Hibrid sareng Batre Listrik Kandaraan; Saluran Penjualan: OEM sareng Aftermarket; Tipe Kendaraan: Hatchback, Sedan, Kandaraan Utilitas, sareng Anu Batur; sareng Platform: P0, P1, P2, P3, sareng P4) - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikeun, Tumuwuh, Tren, sareng Ramalan, 2020 - 2030

Nguatkeun Hukum Lingkungan sareng Permintaan Lonjak pikeun Kandaraan Listrik Pikeun Nguatkeun Tumuwuhna Pasar
Kusabab kamajuan téknologi anu mengagumkeun sareng bentang pangaturan anu mekar, sektor otomotif global parantos nyaksian parobihan anu cukup dina sababaraha dasawarsa katukang. Ayeuna, sektor otomotif ayeuna di sakumna dunya beuki maju nuju masa depan anu sustainable sareng langkung héjo, dimana OEMs sareng pamangku kapentingan sanés kapaksa investasi dina téknologi anyar sareng inovasi anu saluyu sareng bentang pangaturan anu mekar. Dina dasawarsa katukang, kandaraan listrik parantos nampi popularitas anu cukup di panjuru dunya. Sedengkeun kasadaran anu aya hubunganana sareng kandaraan listrik terus tumuh di sakumna dunya, kalayan éta, penjualan global kendaraan listrik terus gerak dina lintasan luhur– faktor anu diarepkeun bakal naékkeun kamekaran pasar platform EV global.
Permintaan pikeun kandaraan listrik mangrupikeun faktor anu dipiharep ngadorong pasar platform EV global salami periode penilaian. Perusahaan anu ngoperasikeun di pasar platform EV ayeuna beuki fokus kana nawiskeun platform EV anu épéktip sareng épisién ka konsuménna, sareng nganteurkeun celah biaya antara mesin wahana listrik sareng mesin pembakaran internal (ICE). Sababaraha pamaén tingkat luhur di pasar ogé diharepkeun ngaluncurkeun platform EV anu inovatif salami dasawarsa anu bakal datang– faktor anu dipikaresep ngabantosan kamekaran pasar platform EV global salami periode ramalan.
Di tukangeun faktor-faktor ieu, pasar platform EV global diantisipasi ngaleuwihan mérek AS $ 97,3 Bn dina akhir taun 2030.

Pamaén Pasar Fokus kana Ngahasilkeun Gap Cost antara ICE sareng Mesin Listrik
Sanaos paménta pikeun kandaraan listrik parantos nyakseni kamekaran anu teras sababaraha taun ka pengker, sakedik OEM ngahasilkeun untung anu lumayan ku penjualan kendaraan listrik. Jurang biaya anu lega antara mesin listrik sareng ICE mangrupikeun faktor utama anu diarepkeun pikeun ngajalankeun inovasi sareng muka jalan pikeun modél platform EV anu hemat biaya dina waktos anu payun. Biaya batré listrik mahal mangrupikeun salah sahiji alesan konci kunaon kandaraan listrik dibanderol langkung ageung tibatan hibrid atanapi kendaraan anu beroperasi dina arsitéktur ICE-kendaraan. Hasilna, sababaraha pamaén anu ngajalankeun bentang pasar platform EV milari cara énggal pikeun ngimbangan biaya ieu ku fokus kana ngarancang EV dina platform anu kaukur sareng modular. Sedengkeun sababaraha OEMs beuki nanem modal pikeun ngembangkeun platform EV anu diwangun-tujuan pikeun pabrik kendaraan listrik, anu sanés utamina ngandelkeun arsitéktur ICE-kendaraan pikeun produksi kendaraan listrik. Dina usaha maranéhna pikeun ngajantenkeun produksi kandaraan listrik nguntungkeun, pamaén pasar beuki ngajalajah konsép anu béda, kalebet jalur perakitan anu langkung saderhana.

Pamaén Pasar Fokus dina Ngaluncurkeun Platform EV Anyar pikeun Kengingkeun Tepi Kompetitif
Nyaksian permintaan anu ningkat pikeun kandaraan listrik sareng ngantisipasi penetrasi kendaraan listrik anu langkung luhur di payun, sababaraha perusahaan ayeuna condong kana peluncuran platform EV énggal pikeun meunang ujung kalapa dina bentang pasar ayeuna. Salaku tambahan, nalika perusahaan tingkat luhur beuki nanem modal dina produksi platform EV anu inovatif, sababaraha startup parantos asup kana pasar platform EV global, sareng ngajalin aliansi strategis sareng pamaén pasar sanésna pikeun ngawangun ayana di pasar platform EV anu kalapa kompetitif. Salaku conto, REE Automotive, anu ngamimitian Israél ngiringan kerjasama sareng Jepang KYB Corporation kanggo ngaluncurkeun gantung anu canggih pikeun platform kandaraan listrik kahareup. KYB Corporation diharepkeun nawiskeun garis sistem semi-aktif sareng gantung aktif pikeun platform REE's EV.
Salaku tambahan, sababaraha OEM anu ngarah beuki fokus kana ngawangun platform EV khusus kanggo ngawangun ayana padet di pasar. Salaku conto, dina bulan Pébruari 2019, Hyundai ngumumkeun yén perusahaan sigana bakal ngadamel platform kandaraan listrik khusus anu utamina bakal dianggo ku mobil listrik énggal anu diproduksi ku perusahaan.

Paménta pikeun Platform EV Turun di 2020 di tengah COVID-19 Pandemi
Sektor otomotif global ngalaman kakurangan utama dina taun 2020 kusabab pecahna novél COVID-19 pandemi. Serangan pandemi COVID-19 parantos ngalihkeun kamekaran pasar platform EV kana jalur anu laun dina taun 2020, sabab sektor otomotif di Tiongkok masih kakoncara khususna dina kuartal kahiji taun 2020. Kusabab ieu, pasokan bahan baku sareng komponén otomotif mangrupikeun hal anu penting di sakumna dunya. Nanging, nalika Cina laun-laun muka industri na, hub otomotif utama sanésna ngawatesan perdagangan sareng transportasi lintas-wates salaku tindakan pikeun ngahambat panyebaran virus éta.
Pasar platform EV diperkirakeun laun-laun kéngingkeun momentum nuju kuartal terakhir 2020, sabab paménta global pikeun EVs nyaksian pertumbuhan anu mantap saatos rélaxasi larangan lockdown sareng perdagangan.

Pandangan Analis
Pasar platform EV global diperkirakeun ngalegaan dina CAGR sedeng ~ 3.5% salami periode ramalan. Tumuwuhna pasar utami didorong ku tumuhna paménta pikeun kendaraan listrik, ningkatkeun dukungan pamaréntah pikeun kendaraan listrik, ngembangkeun téknologi kendaraan listrik anu canggih, sareng nguatkeun undang-undang sareng panerapan lingkungan. Pamaén pasar kedah fokus kana peluncuran platform wahana listrik anu inovatif sareng hemat biaya pikeun meunang kalapa kalapa sareng ngawangun pijakan padet di pasar.

Pasar Platform EV: Ihtisar
Pasar platform EV global diantisipasi rék dilegakeun dina CAGR 3,5% salami periode ramalan. Ieu utamina disababkeun ku norma émisi anu beuki ketat pikeun mobil gandeng ku promosi hibridisasi sareng éléktrikisasi kendaraan pikeun ngirangan pangaruh gas haseup anu ngabahayakeun di lingkungan. Peraturan pamaréntah ngalawan kendaraan solar sareng béngsin mangrupikeun alesan utama pikeun robih preferensi konsumén kana kandaraan listrik sareng naekeun paménta platform EV salami periode ramalan.
Pasar pikeun EVs ngembang kalayan laju anu penting sareng Investasi dina tahap awal pisan luhur pikeun beus, sabab pamaréntah di kaseueuran daérah parantos seueur nanem modal di kota-kota utama pikeun ngatasi émisi karbon kamungkinan naekeun pasar pikeun platform EV. Platform EV pikeun beus listrik nyaksian seueur permintaan di kaseueuran ékonomi, sabab éléktronika platform publik sigana langkung épéktip pikeun ningkatkeun kualitas udara.

Supir Pasar EV Platform
Sateuacanna, merek utama resep ngembangkeun platform tunggal pikeun opat lima modél pikeun ngawatesan investasi modal. Nanging, langkung seueur paménta ti pembeli mobil pikeun fitur, gaya, sareng performa khusus daérah, kalebet unsur keunikan dina mobil ngajurung OEMs ngembangkeun platform anu béda pikeun modél anu béda, anu sigana bakal naekeun pasar pikeun platform EV salami periode ramalan.
Bahan bakar fosil terbatas sareng teu lami, cadangan bahan bakar fosil sigana béak. Numutkeun tingkat konsumsi anu ayeuna, diperkirakeun 46,7 taun sumber BBM tetep di panjuru dunya, sareng 49,6 taun sumberdaya gas bumi tetep di dunya. Alternatif pikeun bahan bakar fosil sayogi di pasar, kalebet kandaraan listrik, CNG, LPG, kendaraan listrik, sareng LNG. Nanging, kandaraan listrik ayeuna beuki diadopsi, anu rutin dimangpaatkeun pikeun transportasi di kota sareng kota metropolitan sareng kota. Ieu, kahareupna sigana bakal janten solusi pikeun kasadiaan terbatas sumberdaya alam. Ieu diperkirakeun naekeun pasar pikeun platform EV.
Sababaraha pabrik, sapertos Tesla Inc. sareng Nissan, parantos ngenalkeun EVs kinerja anu dijalankeun dina platform EV énggal anu langkung sepi di jalan sareng nyayogikeun perjalanan anu lancar sareng teu repot. Biaya perawatan EVs anu murah, kusabab desain anyar dina platform EV parantos janten kauntungan tambahan, anu sigana bakal nguntungkeun konsumén dina jangka panjang. Ieu, kahareupna sigana bakal ngadorong pasar platform EV.

Tantangan pikeun Pasar Platform EV
Biaya kendaraan listrik dibandingkeun sareng ICE konvensional (mesin pembakaran internal) kendaraan sacara signifikan tinggi sareng dianggap salaku faktor pangendali primér pikeun wahana listrik sareng pasar platform EV
Kandaraan listrik kedah ngabekelan stasiun, sareng jaringan stasiun sapertos anu lokasina strategis diperyogikeun pikeun jalma-jalma ngarambat jarak jauh. Sumawona, ngecas deui batréna sering nyéépkeun sakitar 1 jam, anu mana ogé henteu cocog sareng efisiensi bahan bakar bénsin, anu salajengna nahan pasar platform EV.

Segmentasi Pasar Platform EV
Dumasar kana komponén, bagéan batréna diproyeksikeun pikeun akun pangsa utama pasar platform EV salami periode ramalan. OEM fokus kana produksi batré EV anu maju anu diarep-arep ngagaduhan émisi anu langkung handap dina biaya anu langkung handap, anu nyababkeun langkung seueur investasi di R&D pikeun bagean batréna sareng pamustunganana pikeun platform EV.
Dumasar kana jinis kandaraan listrik, bagéan wahana listrik batré ngembang kalayan gancang pikeun pasar platform EV. Kaseueuran OEM fokus kana pamekaran kandaraan listrik batré dina platform EV anu nembé dikembangkeun tibatan kandaraan listrik hibrid, sabab paménta pikeun BEV langkung seueur tibatan HEV. Sumawona, investasi modal sareng kaparigelan anu lumayan diperyogikeun pikeun ngembangkeun HEV dibandingkeun sareng BEV, sabab BEV henteu kalebet ICE dina platform EV maka, langkung saderhana ngawangun.
Dumasar kana jinis kandaraan, segmen kandaraan utilitas nyumbang bagian penting tina pasar platform EV global. Konsumén di Cina langkung resep sedan kompak; kumaha oge, datangna SUVs anu énggal sareng langkung pikaresepeun parantos ngagésér paménta nuju kendaraan utilitas. Aya turunna penjualan sedan. Aranjeunna henteu sakumaha gunana salaku hatchbacks atanapi langkung lega sapertos SUVs sareng konsumén di Asia sareng AS langkung resep kendaraan anu lega sareng anu manpaat. Pangurangan paménta hatchbacks di Éropa sareng Amérika Latin disababkeun kanaékan ukuran kendaraan anu langkung alit. Langkung ageung hatchback, kirang fungsina sareng maneuverable aranjeunna janten.

Pasar Platform EV: Analisis Daérah
Dumasar kana daérah, pasar platform EV global parantos diasingkeun kana Amérika Kalér, Éropa, Asia Wétan, APAC Kidul, Amérika Latin, sareng Wétan Tengah & Afrika
Naékna penetrasi EVs anu konsistén dina laju anu penting di sababaraha nagara di Asia Wétan sareng Éropa mangrupikeun faktor anu kasohor pikeun nyetir pasar platform EV global, sabab investasi dina P&P di nagara-nagara ieu ningkat. Éropa nyaksian kanaékan kuat penetrasi EVs. Salajengna, paménta pikeun EVs diperkirakeun ningkat dina waktos ramalan, anu sigana bakal naekeun pasar pikeun platform EV.
Pasar platform Asia Wétan EV diantisipasi rék dilegakeun sacara signifikan, dituturkeun ku Éropa sareng Amérika Kalér. Industri otomotif di nagara-nagara, kaasup Cina, Jepang, sareng Koréa Kidul condong kana téknologi, inovasi, sareng pamekaran EV canggih. Pangwangunan stasiun muatan anu langkung maju sareng gancang diproyeksikeun pikeun ngadorong pasar platform EV sareng EV. BYD, BAIC, Chery, sareng SAIC mangrupikeun pamaén konci anu beroperasi di pasar Asia Wétan EV, nyatakeun pangsa maksimal pasar platform EV.

Pasar Platform EV: Bentang Kompetisi
Pamaén konci anu ngoperasikeun di pasar platform EV global kalebet
Perusahaan Motor Alcraft
Motor Baic
BMW
BYD
Byton
Kanu
Chery
Daimler
Faraday Kahareup
Fisker
Ford
Geely
Motor Umum
Honda
Hyundai
JAC
Kia Motors
Nissan Motor
Buka Motor
REE Otomatis
Urang Rivian
Motor Saic
Toyota
Volkswagen
Volvo
XAOS Motor
Zotye
Sababaraha OEM milih pikeun ngahasilkeun BEV atanapi PHEV dina platform ICE anu diadaptasi pikeun ngawatesan investasi modal sareng tanggel waler pikeun manufaktur fléksibel. Arsitéktur overdesign pikeun kendaraan ICE nyanghareupan tantangan dina bungkusan batré. Salaku conto, VW Group badé ngawangun EVs sadaya ukuran nganggo sababaraha bagéan anu sami sahingga tiasa ngajantenkeun e-modélna nguntungkeun. Perusahaan éta badé ngawangun mobil MEB di dalapan lokasi, sacara global, dugi ka 2022. Saterasna, éta prédiksi bakal ngical 15 juta kendaraan dina platform EV salami dasawarsa salajengna.

E-Rickshaw mangrupikeun listrik, kandaraan roda tilu anu biasana dimanfaatkeun pikeun tujuan komérsial pikeun ngangkut panumpang sareng barang. E-becak ogé katelah tuk-tuk listrik sareng toto. Éta ngagunakeun batré, motor traction, sareng listrik powertrain pikeun ngadorong kendaraan.
Rickshaws mangrupikeun modél transportasi panumpang komérsial anu kawéntar, utamina di India, Cina, ASEAN, sareng sababaraha nagara di Afrika. Biaya angkutan anu langkung handap, biaya becak anu langkung handap, sareng manuverna dina jalan kota anu sesak mangrupikeun sababaraha kaunggulan becak, anu nyetir paménta aranjeunna di panjuru dunya. Sumawona, norma émisi anu ketat, naékna harga bahan bakar, insentif ngalangkungan e-beca, sareng ningkatna rentang e-becak anu ngagentoskeun karesep konsumen kana e-beca. Salajengna, larangan anu diharepkeun pikeun kendaraan bertenaga bahan bakar sigana bakal nyorong paménta pikeun e-becak.
Pasar e-becak global utami dikendalikeun ku infrastruktur muatan anu teu maju di sababaraha nagara. Sumawona, kurangna peraturan ogé ngahambat pasar e-beca global.
Pasar e-beca global tiasa dibagi dumasar kana jinis becak, kapasitas batré, rating kakuatan, komponén, aplikasi, sareng daérah. Dina hal tipe becak, pasar e-beca global tiasa diklasifikasikeun kana dua ruas. Mertimbangkeun sarat beurat handap pikeun épisiénsi anu langkung luhur, laju nyoko kana e-becak jinis kabuka naék diantara para konsumen.
Dumasar kana kapasitas batré, pasar e-becak global tiasa dibagi kana dua bagéan. Kapasitas batréna langkung luhur, langkung lami kisaran e-becak; janten, anu gaduh resep e-beca berkapasitas tinggi. Nanging, pikeun aki kapasitas anu langkung luhur, beurat naék dina proporsi. Dina hal peunteun kakuatan, pasar e-beca global tiasa dipisahkeun janten tilu bagéan. Paménta pikeun e-beca anu gaduh kakuatan motor antara 1000 sareng 1500 Watt naék, anu utamina disababkeun ku épéktipitas ongkosna ditambah ku pangiriman torsi anu lumayan ageung.
Dina hal komponén, pasar e-beca global tiasa diklasifikasikeun kana lima bagéan. Batré mangrupikeun komponén penting sareng mahal tina e-becak. Batréna kedah sering diropeaan sareng meryogikeun ngagantian saatos waktos anu khusus, pikeun mastikeun kinerja kendaraan anu lancar sareng épisién. Chassis mangrupikeun komponén penting dina e-beca sareng ku sabab kitu, nyumbang pangsa ageung pasar, dina hal panghasilan. Dumasar kana aplikasi, pasar e-beca global tiasa dibagi kana transportasi panumpang sareng transportasi barang. Segmen angkutan panumpang ngayakeun pangsa anu penting di pasar, dina hal pendapatan, dina taun 2020, anu disababkeun ku paningkatan panggunaan becak pikeun perjalanan penumpang. Sumawona, dilebetkeun e-beca ku perusahaan transportasi paménta sigana bakal ngadorong segmen transportasi panumpang di pasar.
Dina watesan daérah, pasar e-beca global tiasa dibagi janten lima daérah anu kawéntar. Asia Pasipik nyatakeun pangsa utama pasar, dina hal pendapatan, dina taun 2020, anu utamina disababkeun ku naékna paménta ti konsumén, insentif pamaréntah sareng kawijakan ngadukung, larangan becak anu didukung ku bahan bakar, sareng naékkeun harga BBM. Sumawona, becak mangrupikeun modél transportasi anu kasohor ngalangkungan daérah pakotaan di sababaraha nagara di Asia, sapertos Cina sareng India. Sumawona, ayana pabrik e-beca anu ngarah sacara global mangrupikeun supir terkenal pasar e-beca di Asia Pasipik.
Pamaén konci anu ngoperasikeun pasar e-beca global nyaéta Mahindra Electric Mobility Limited, MICROTEK, Nezonegroup, Arna Electric Auto Private Limited, GREEN VALLEY MOTORS, GEM E Rickshaw, SuperEco, Bajaj Auto Limited, Xianghe Qiangsheng Electric Tricycle Factory, Hitek Electric Auto Co ., YUVA E RICKSHAW, JS AUTO (P) LTD., Sareng Pace Agro Pvt. Ltd.
Laporan nawiskeun evaluasi komprehensif ngeunaan pasar. Éta ngalaksanakeunana ngalangkungan wawasan kualitatif anu jero, data sajarah, sareng proyeksi anu tiasa diverifikasi ngeunaan ukuran pasar. Proyeksi anu diulas dina laporan parantos diturunkeun nganggo metodologi panilitian sareng asumsi anu kabuktosan. Ku ngalakukeun éta, laporan panilitian janten gudang analisis sareng inpormasi pikeun unggal aspek pasar, kalebet tapi henteu diwatesan ku: Pasar régional, téknologi, jinis, sareng aplikasi.
Panilitian mangrupikeun sumber data anu tiasa dipercaya dina:
 Segmen pasar sareng sub-bagean
 Tren pasar sareng dinamika
 Dukung sareng paménta
 Ukuran pasar
 Tren / kasempetan / tantangan ayeuna
 Bentang kompetitif
 Terobosan téknologi
 Ranté nilai sareng analisis pamangku kapentingan
Analisis régional nyertakeun:
 Amérika Kalér (AS sareng Kanada)
 Latin America (Mexico, Brazil, Peru, Chili, sareng anu sanés)
 Éropa Kulon (Jérman, Inggris, Perancis, Spanyol, Italia, nagara-nagara Nordik, Bélgia, Belanda, sareng Luksemburg)
 Éropa Wétan (Polandia sareng Rusia)
 Asia Pasipik (Cina, India, Jepang, ASEAN, Australia, sareng Selandia Anyar)
 Tengah Tengah sareng Afrika (GCC, Afrika Kidul, sareng Afrika Kalér)
Laporan éta parantos disusun ngalangkungan panilitian primér anu éksténsif (ngalangkungan wawancara, survey, sareng pengamatan analis berpengalaman) sareng panilitian sékundér (anu ngabutuhkeun sumber mayar anu terpercaya, jurnal perdagangan, sareng basis data badan industri). Laporan éta ogé ngagaduhan penilaian kualitatif sareng kuantitatif lengkep ku nganalisis data anu dikumpulkeun ti analis industri sareng pamilon pasar dina titik-titik konci dina ranté nilai industri.
Analisis misah ngeunaan tren anu aya di pasar induk, indikator makro- sareng mikro-ékonomi, sareng peraturan sareng amanat kalebet dina panilitian. Ku ngalakukeun éta, laporan proyék proyék pikaresepeun unggal ruas utama salami periode ramalan.
Sorotan laporan:
 Analisis latar lengkep, anu kalebet penilaian pasar induk
 Parobihan penting dina dinamika pasar
 Segmen pasar dugi ka tingkat kadua atanapi katilu
 Ukuran historis, ayeuna, sareng proyéksi pasar tina sudut pandang duanana nilai sareng volume
 Ngalaporkeun sareng evaluasi kamajuan industri anyar-anyar ieu
 Bagikeun pasar sareng strategi pamaén utama
Ngahijikeun bagéan Ecological sareng pasar régional
Peunteun objektif tina lintasan pasar
 Saran ka perusahaan pikeun nguatkeun tempat di pasar   
Catetan: Sanaos ati-ati pikeun ngajaga tingkat akurasi anu paling luhur dina laporan TMR, parobahan pasar / vendor-spésifik anu anyar tiasa nyandak waktos pikeun ngeunteung dina analisa.
Ulikan ieu ku TMR mangrupikeun kerangka anu aya dina dinamika pasar. Utamana ngalangkungan penilaian kritis pikeun perjalanan konsumén atanapi palanggan, jalan ayeuna sareng jalan berkembang, sareng kerangka stratégis supados CXO nyandak kaputusan anu épéktip.
Dasar konci kami nyaéta EIRS Kerangka 4-Kuadran anu nawiskeun visualisasi anu detil tina opat unsur:
 Peta Pangalaman Palanggan
 Wawasan sareng Pakakas dumasar kana panilitian data-driven
 Hasil Anu Dipikagaduh pikeun minuhan sagala prioritas bisnis
 Kerangka Strategis pikeun naekeun perjalanan tumuh
Panilitian ngupayakeun ngaévaluasi prospek pertumbuhan ayeuna sareng pikahareupeun, jalan anu teu kaetang, faktor anu ngawangun poténsial pendapatanna, sareng pola paménta sareng konsumsi di pasar global ku cara dibagi kana penilaian anu wijaksana di daérah.
Segmen régional ieu dibahas sacara lengkep:
 Amérika Kalér
 Asia Pasipik
 Éropa
 Latin America
 Wétan Tengah sareng Afrika
Kerangka kuadran EIRS dina laporan nyimpulkeun spéktrum lega panalungtikan sareng data piwuruk anu didorong data pikeun CXOs pikeun ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan anu langkung saé pikeun bisnis sareng tetep janten pamimpin.
Ieu di handap mangrupikeun gambar tina kuadran ieu.
1. Peta Pangalaman Palanggan
Panilitian nawiskeun penilaian anu langkung jero ngeunaan sababaraha perjalanan pelanggan anu aya hubunganana sareng pasar sareng bagéan na. Éta nawiskeun sababaraha kesan pelanggan ngeunaan produk sareng panggunaan jasa. Analisis nyawang langkung sakedik dina titik kanyeri sareng kasieun aranjeunna dina sababaraha titik kontak konsumén. Solusi konsultasi sareng bisnis intél bakal ngabantosan pamangku kapentingan anu resep, kalebet CXOs, ngahartikeun peta pangalaman pelanggan anu diluyukeun sareng kabutuhanna. Ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun nguatkeun Dursasana palanggan kalayan mérekna.
2. Wawasan sareng Parabot
Rupa-rupa wawasan dina pangajaran dumasarkeun kana siklus rumit tina panilitian primér sareng sékundér anu dianut analis salami dina panilitian. Analis sareng panaséhat ahli dina TMR ngadopsi alat wawasan palanggan kuantitatif industri sareng metodologi proyéksi pasar dugi ka aya hasilna, anu ngajantenkeun aranjeunna dipercaya. Panilitian henteu ngan ukur nawiskeun perkiraan sareng perkiraan, tapi ogé évaluasi anu teu kakurung pikeun inohong ieu dina dinamika pasar. Sawangan ieu ngahijikeun kerangka panilitian data-driven sareng konsultasi kualitatif pikeun pamilik bisnis, CXOs, pembuat kebijakan, sareng investor. Sawangan éta ogé bakal ngabantosan konsuménna ngungkulan kasieunana.
3. Hasil anu tiasa dipilampah
Papanggihan anu dipidangkeun dina ulikan ieu ku TMR mangrupikeun pitunjuk anu peryogi pikeun nohonan sagala prioritas bisnis, kalebet anu penting ku misi. Hasilna nalika dilaksanakeun parantos nunjukkeun manpaat anu nyata pikeun pamangku kapentingan bisnis sareng badan industri pikeun naekeun kinerjaana. Hasilna diadaptasi pikeun nyocogkeun sareng kerangka stratégis individu. Panilitian ogé ngagambarkeun sababaraha studi kasus anu anyar ngeunaan ngarengsekeun sagala rupa masalah ku perusahaan anu disanghareupan dina perjalanan konsolidasi.
4. Kerangka Strategis
Panilitian ngalengkepan usaha sareng saha waé anu resep kana pasar pikeun nyusun kerangka strategis anu lega. Ieu janten langkung penting tibatan kantos, nunjukkeun kateupastian ayeuna kusabab COVID-19. Panilitian ngabahas konsultasi pikeun nungkulan sagala rupa gangguan sapertos jaman baheula sareng mayunan anu énggal pikeun naekeun kasiapan. Kerangka kerja ngabantosan usaha ngarencanakeun patempatan strategis na pikeun pamulihan tina tren anu ngaganggu sapertos kitu. Salajengna, analis di TMR ngabantosan anjeun ngarobih skénario anu rumit sareng mawa daya tahan dina waktos anu teu pasti.
Laporan éta ngajelaskeun sababaraha rupa aspék sareng ngajawab patarosan anu aya hubunganana dina pasaran. Sababaraha hal anu penting nyaéta:
1. Naon anu tiasa janten pilihan investasi anu pangsaéna pikeun venturing kana produk sareng lini jasa énggal?
2. Naon nilai dalil anu kedah dituju ku bisnis nalika ngadamel panalitian sareng dana pangwangunan anu énggal?
3. Peraturan anu mana anu paling nguntungkeun pikeun pamangku kapentingan pikeun naekeun jaringan ranté pasokanna?
4. Daérah mana anu tiasa ningali paménta anu asak dina segmen-segmen tertentu dina waktos anu caket?
5. Naon sababaraha strategi optimalisasi biaya anu pangsaéna sareng anu ngajual anu sababaraha pamaén anu leres-leres parantos suksés?
6. Mana sudut pandang konci yén C-suite ngamankeun pikeun mindahkeun usaha kana lintasan pertumbuhan anu énggal?
7. Peraturan pamaréntah anu mana anu tiasa nangtang status pasar région utama?
8. Kumaha skénario politik sareng ékonomi anu muncul bakal mangaruhan kasempetan di daérah pertumbuhan konci?
9. Naon sababaraha kasempetan rebutan nilai dina sababaraha ruas?
10. Naon anu bakal janten halangan pikeun pamaén anyar di pasar?
Kalayan pangalaman anu mantep dina nyiptakeun laporan pasar anu luar biasa, Panalitian Pasar Transparansi parantos muncul salaku salah sahiji perusahaan panilitian pasar anu dipercaya diantara sajumlah ageung pemangku kapentingan sareng CXOs. Unggal laporan dina Panilitian Pasar Transparansi ngalangkungan kagiatan panilitian anu ketat dina unggal aspek. Panaliti di TMR tetep awas dina pasaran sareng nimba poin anu nguntungkeun pikeun pertumbuhan. Titik ieu ngabantosan pamangku kapentingan pikeun ngarencanakeun rencana bisnisna saluyu.
Panaliti TMR ngalaksanakeun panilitian kualitatif sareng kuantitatif anu lengkep. Panilitian ieu ngalibatkeun nyandak input ti para ahli di pasar, museurkeun perhatian kana kamajuan anu anyar, sareng anu sanés. Cara ieu panilitian ngajantenkeun TMR menonjol ti firma panilitian pasar anu sanés.
Kieu kumaha Panalitian Pasar Transparansi ngabantosan pamangku kapentingan sareng CXOs ngalangkungan laporan:
Inkulasi sareng Evaluasi Kolaborasi Strategis: Panaliti TMR nganalisis kagiatan stratégi anu anyar sapertos ngahiji, akuisisi, kerja sama, kolaborasi, sareng usaha patungan. Sadaya inpormasi disusun sareng dilebetkeun kana laporan.
Perkiraan Ukuran Pasar Anu Sempurna: Laporan nganalisa demografi, poténsi kamekaran, sareng kamampuan pasar salami periode ramalan. Faktor ieu nyababkeun perkiraan ukuran pasar sareng ogé nyayogikeun garis besar ngeunaan kumaha pasar bakal nyandak pertumbuhan salami periode penilaian.
Panilitian Investasi: Laporan éta museur kana kasempetan investasi anu lumangsung sareng anu bakal datang di hiji pasar khusus. Perkembangan ieu ngajantenkeun para stakeholder sadar kana skenario investasi ayeuna di pasar.
Catetan: Sanaos ati-ati pikeun ngajaga tingkat akurasi anu paling luhur dina laporan TMR, parobahan pasar / vendor-spésifik anu anyar tiasa nyandak waktos pikeun ngeunteung dina analisa.


Pos waktos: Mar-12-2021