• pops
  • pops

Pasar E-Rickshaw - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikeun, Tumuwuh, Tren, sareng Ramalan, 2020 - 2026

E-Rickshaw mangrupikeun listrik, kandaraan roda tilu anu biasana dimanfaatkeun pikeun tujuan komérsial pikeun ngangkut panumpang sareng barang. E-becak ogé katelah tuk-tuk listrik sareng toto. Éta ngagunakeun batré, motor traction, sareng listrik powertrain pikeun ngadorong kendaraan.
Rickshaws mangrupikeun modél transportasi panumpang komérsial anu kawéntar, utamina di India, Cina, ASEAN, sareng sababaraha nagara di Afrika. Biaya angkutan anu langkung handap, biaya becak anu langkung handap, sareng manuverna dina jalan kota anu sesak mangrupikeun sababaraha kaunggulan becak, anu nyetir paménta aranjeunna di panjuru dunya. Sumawona, norma émisi anu ketat, naékna harga bahan bakar, insentif ngalangkungan e-beca, sareng ningkatna rentang e-becak anu ngagentoskeun karesep konsumen kana e-beca. Salajengna, larangan anu diharepkeun pikeun kendaraan bertenaga bahan bakar sigana bakal nyorong paménta pikeun e-becak.
Pasar e-becak global utami dikendalikeun ku infrastruktur muatan anu teu maju di sababaraha nagara. Sumawona, kurangna peraturan ogé ngahambat pasar e-beca global.
Pasar e-beca global tiasa dibagi dumasar kana jinis becak, kapasitas batré, rating kakuatan, komponén, aplikasi, sareng daérah. Dina hal tipe becak, pasar e-beca global tiasa diklasifikasikeun kana dua ruas. Mertimbangkeun sarat beurat handap pikeun épisiénsi anu langkung luhur, laju nyoko kana e-becak jinis kabuka naék diantara para konsumen.
Dumasar kana kapasitas batré, pasar e-becak global tiasa dibagi kana dua bagéan. Kapasitas batréna langkung luhur, langkung lami kisaran e-becak; janten, anu gaduh resep e-beca berkapasitas tinggi. Nanging, pikeun aki kapasitas anu langkung luhur, beurat naék dina proporsi. Dina hal peunteun kakuatan, pasar e-beca global tiasa dipisahkeun janten tilu bagéan. Paménta pikeun e-beca anu gaduh kakuatan motor antara 1000 sareng 1500 Watt naék, anu utamina disababkeun ku épéktipitas ongkosna ditambah ku pangiriman torsi anu lumayan ageung.
Dina hal komponén, pasar e-beca global tiasa diklasifikasikeun kana lima bagéan. Batré mangrupikeun komponén penting sareng mahal tina e-becak. Batréna kedah sering diropeaan sareng meryogikeun ngagantian saatos waktos anu khusus, pikeun mastikeun kinerja kendaraan anu lancar sareng épisién. Chassis mangrupikeun komponén penting dina e-beca sareng ku sabab kitu, nyumbang pangsa ageung pasar, dina hal panghasilan. Dumasar kana aplikasi, pasar e-beca global tiasa dibagi kana transportasi panumpang sareng transportasi barang. Segmen angkutan panumpang ngayakeun pangsa anu penting di pasar, dina hal pendapatan, dina taun 2020, anu disababkeun ku paningkatan panggunaan becak pikeun perjalanan penumpang. Sumawona, dilebetkeun e-beca ku perusahaan transportasi paménta sigana bakal ngadorong segmen transportasi panumpang di pasar.
Dina watesan daérah, pasar e-beca global tiasa dibagi janten lima daérah anu kawéntar. Asia Pasipik nyatakeun pangsa utama pasar, dina hal pendapatan, dina taun 2020, anu utamina disababkeun ku naékna paménta ti konsumén, insentif pamaréntah sareng kawijakan ngadukung, larangan becak anu didukung ku bahan bakar, sareng naékkeun harga BBM. Sumawona, becak mangrupikeun modél transportasi anu kasohor ngalangkungan daérah pakotaan di sababaraha nagara di Asia, sapertos Cina sareng India. Sumawona, ayana pabrik e-beca anu ngarah sacara global mangrupikeun supir terkenal pasar e-beca di Asia Pasipik.
Pamaén konci anu ngoperasikeun pasar e-beca global nyaéta Mahindra Electric Mobility Limited, MICROTEK, Nezonegroup, Arna Electric Auto Private Limited, GREEN VALLEY MOTORS, GEM E Rickshaw, SuperEco, Bajaj Auto Limited, Xianghe Qiangsheng Electric Tricycle Factory, Hitek Electric Auto Co ., YUVA E RICKSHAW, JS AUTO (P) LTD., Sareng Pace Agro Pvt. Ltd.
Laporan nawiskeun evaluasi komprehensif ngeunaan pasar. Éta ngalaksanakeunana ngalangkungan wawasan kualitatif anu jero, data sajarah, sareng proyeksi anu tiasa diverifikasi ngeunaan ukuran pasar. Proyeksi anu diulas dina laporan parantos diturunkeun nganggo metodologi panilitian sareng asumsi anu kabuktosan. Ku ngalakukeun éta, laporan panilitian janten gudang analisis sareng inpormasi pikeun unggal aspek pasar, kalebet tapi henteu diwatesan ku: Pasar régional, téknologi, jinis, sareng aplikasi.
Panilitian mangrupikeun sumber data anu tiasa dipercaya dina:
 Segmen pasar sareng sub-bagean
 Tren pasar sareng dinamika
 Dukung sareng paménta
 Ukuran pasar
 Tren / kasempetan / tantangan ayeuna
 Bentang kompetitif
 Terobosan téknologi
 Ranté nilai sareng analisis pamangku kapentingan
Analisis régional nyertakeun:
 Amérika Kalér (AS sareng Kanada)
 Latin America (Mexico, Brazil, Peru, Chili, sareng anu sanés)
 Éropa Kulon (Jérman, Inggris, Perancis, Spanyol, Italia, nagara-nagara Nordik, Bélgia, Belanda, sareng Luksemburg)
 Éropa Wétan (Polandia sareng Rusia)
 Asia Pasipik (Cina, India, Jepang, ASEAN, Australia, sareng Selandia Anyar)
 Tengah Tengah sareng Afrika (GCC, Afrika Kidul, sareng Afrika Kalér)
Laporan éta parantos disusun ngalangkungan panilitian primér anu éksténsif (ngalangkungan wawancara, survey, sareng pengamatan analis berpengalaman) sareng panilitian sékundér (anu ngabutuhkeun sumber mayar anu terpercaya, jurnal perdagangan, sareng basis data badan industri). Laporan éta ogé ngagaduhan penilaian kualitatif sareng kuantitatif lengkep ku nganalisis data anu dikumpulkeun ti analis industri sareng pamilon pasar dina titik-titik konci dina ranté nilai industri.
Analisis misah ngeunaan tren anu aya di pasar induk, indikator makro- sareng mikro-ékonomi, sareng peraturan sareng amanat kalebet dina panilitian. Ku ngalakukeun éta, laporan proyék proyék pikaresepeun unggal ruas utama salami periode ramalan.
Sorotan laporan:
 Analisis latar lengkep, anu kalebet penilaian pasar induk
 Parobihan penting dina dinamika pasar
 Segmen pasar dugi ka tingkat kadua atanapi katilu
 Ukuran historis, ayeuna, sareng proyéksi pasar tina sudut pandang duanana nilai sareng volume
 Ngalaporkeun sareng evaluasi kamajuan industri anyar-anyar ieu
 Bagikeun pasar sareng strategi pamaén utama
Ngahijikeun bagéan Ecological sareng pasar régional
Peunteun objektif tina lintasan pasar
 Saran ka perusahaan pikeun nguatkeun tempat di pasar   
Catetan: Sanaos ati-ati pikeun ngajaga tingkat akurasi anu paling luhur dina laporan TMR, parobahan pasar / vendor-spésifik anu anyar tiasa nyandak waktos pikeun ngeunteung dina analisa.
Ulikan ieu ku TMR mangrupikeun kerangka anu aya dina dinamika pasar. Utamana ngalangkungan penilaian kritis pikeun perjalanan konsumén atanapi palanggan, jalan ayeuna sareng jalan berkembang, sareng kerangka stratégis supados CXO nyandak kaputusan anu épéktip.
Dasar konci kami nyaéta EIRS Kerangka 4-Kuadran anu nawiskeun visualisasi anu detil tina opat unsur:
 Peta Pangalaman Palanggan
 Wawasan sareng Pakakas dumasar kana panilitian data-driven
 Hasil Anu Dipikagaduh pikeun minuhan sagala prioritas bisnis
 Kerangka Strategis pikeun naekeun perjalanan tumuh
Panilitian ngupayakeun ngaévaluasi prospek pertumbuhan ayeuna sareng pikahareupeun, jalan anu teu kaetang, faktor anu ngawangun poténsial pendapatanna, sareng pola paménta sareng konsumsi di pasar global ku cara dibagi kana penilaian anu wijaksana di daérah.
Segmen régional ieu dibahas sacara lengkep:
 Amérika Kalér
 Asia Pasipik
 Éropa
 Latin America
 Wétan Tengah sareng Afrika
Kerangka kuadran EIRS dina laporan nyimpulkeun spéktrum lega panalungtikan sareng data piwuruk anu didorong data pikeun CXOs pikeun ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan anu langkung saé pikeun bisnis sareng tetep janten pamimpin.
Ieu di handap mangrupikeun gambar tina kuadran ieu.
1. Peta Pangalaman Palanggan
Panilitian nawiskeun penilaian anu langkung jero ngeunaan sababaraha perjalanan pelanggan anu aya hubunganana sareng pasar sareng bagéan na. Éta nawiskeun sababaraha kesan pelanggan ngeunaan produk sareng panggunaan jasa. Analisis nyawang langkung sakedik dina titik kanyeri sareng kasieun aranjeunna dina sababaraha titik kontak konsumén. Solusi konsultasi sareng bisnis intél bakal ngabantosan pamangku kapentingan anu resep, kalebet CXOs, ngahartikeun peta pangalaman pelanggan anu diluyukeun sareng kabutuhanna. Ieu bakal ngabantosan aranjeunna pikeun nguatkeun Dursasana palanggan kalayan mérekna.
2. Wawasan sareng Parabot
Rupa-rupa wawasan dina pangajaran dumasarkeun kana siklus rumit tina panilitian primér sareng sékundér anu dianut analis salami dina panilitian. Analis sareng panaséhat ahli dina TMR ngadopsi alat wawasan palanggan kuantitatif industri sareng metodologi proyéksi pasar dugi ka aya hasilna, anu ngajantenkeun aranjeunna dipercaya. Panilitian henteu ngan ukur nawiskeun perkiraan sareng perkiraan, tapi ogé évaluasi anu teu kakurung pikeun inohong ieu dina dinamika pasar. Sawangan ieu ngahijikeun kerangka panilitian data-driven sareng konsultasi kualitatif pikeun pamilik bisnis, CXOs, pembuat kebijakan, sareng investor. Sawangan éta ogé bakal ngabantosan konsuménna ngungkulan kasieunana.
3. Hasil anu tiasa dipilampah
Papanggihan anu dipidangkeun dina ulikan ieu ku TMR mangrupikeun pitunjuk anu peryogi pikeun nohonan sagala prioritas bisnis, kalebet anu penting ku misi. Hasilna nalika dilaksanakeun parantos nunjukkeun manpaat anu nyata pikeun pamangku kapentingan bisnis sareng badan industri pikeun naekeun kinerjaana. Hasilna diadaptasi pikeun nyocogkeun sareng kerangka stratégis individu. Panilitian ogé ngagambarkeun sababaraha studi kasus anu anyar ngeunaan ngarengsekeun sagala rupa masalah ku perusahaan anu disanghareupan dina perjalanan konsolidasi.
4. Kerangka Strategis
Panilitian ngalengkepan usaha sareng saha waé anu resep kana pasar pikeun nyusun kerangka strategis anu lega. Ieu janten langkung penting tibatan kantos, nunjukkeun kateupastian ayeuna kusabab COVID-19. Panilitian ngabahas konsultasi pikeun nungkulan sagala rupa gangguan sapertos jaman baheula sareng mayunan anu énggal pikeun naekeun kasiapan. Kerangka kerja ngabantosan usaha ngarencanakeun patempatan strategis na pikeun pamulihan tina tren anu ngaganggu sapertos kitu. Salajengna, analis di TMR ngabantosan anjeun ngarobih skénario anu rumit sareng mawa daya tahan dina waktos anu teu pasti.
Laporan éta ngajelaskeun sababaraha rupa aspék sareng ngajawab patarosan anu aya hubunganana dina pasaran. Sababaraha hal anu penting nyaéta:
1. Naon anu tiasa janten pilihan investasi anu pangsaéna pikeun venturing kana produk sareng lini jasa énggal?
2. Naon nilai dalil anu kedah dituju ku bisnis nalika ngadamel panalitian sareng dana pangwangunan anu énggal?
3. Peraturan anu mana anu paling nguntungkeun pikeun pamangku kapentingan pikeun naekeun jaringan ranté pasokanna?
4. Daérah mana anu tiasa ningali paménta anu asak dina segmen-segmen tertentu dina waktos anu caket?
5. Naon sababaraha strategi optimalisasi biaya anu pangsaéna sareng anu ngajual anu sababaraha pamaén anu leres-leres parantos suksés?
6. Mana sudut pandang konci yén C-suite ngamankeun pikeun mindahkeun usaha kana lintasan pertumbuhan anu énggal?
7. Peraturan pamaréntah anu mana anu tiasa nangtang status pasar région utama?
8. Kumaha skénario politik sareng ékonomi anu muncul bakal mangaruhan kasempetan di daérah pertumbuhan konci?
9. Naon sababaraha kasempetan rebutan nilai dina sababaraha ruas?
10. Naon anu bakal janten halangan pikeun pamaén anyar di pasar?
Kalayan pangalaman anu mantep dina nyiptakeun laporan pasar anu luar biasa, Panalitian Pasar Transparansi parantos muncul salaku salah sahiji perusahaan panilitian pasar anu dipercaya diantara sajumlah ageung pemangku kapentingan sareng CXOs. Unggal laporan dina Panilitian Pasar Transparansi ngalangkungan kagiatan panilitian anu ketat dina unggal aspek. Panaliti di TMR tetep awas dina pasaran sareng nimba poin anu nguntungkeun pikeun pertumbuhan. Titik ieu ngabantosan pamangku kapentingan pikeun ngarencanakeun rencana bisnisna saluyu.
Panaliti TMR ngalaksanakeun panilitian kualitatif sareng kuantitatif anu lengkep. Panilitian ieu ngalibatkeun nyandak input ti para ahli di pasar, museurkeun perhatian kana kamajuan anu anyar, sareng anu sanés. Cara ieu panilitian ngajantenkeun TMR menonjol ti firma panilitian pasar anu sanés.
Kieu kumaha Panalitian Pasar Transparansi ngabantosan pamangku kapentingan sareng CXOs ngalangkungan laporan:
Inkulasi sareng Evaluasi Kolaborasi Strategis: Panaliti TMR nganalisis kagiatan stratégi anu anyar sapertos ngahiji, akuisisi, kerja sama, kolaborasi, sareng usaha patungan. Sadaya inpormasi disusun sareng dilebetkeun kana laporan.
Perkiraan Ukuran Pasar Anu Sempurna: Laporan nganalisa demografi, poténsi kamekaran, sareng kamampuan pasar salami periode ramalan. Faktor ieu nyababkeun perkiraan ukuran pasar sareng ogé nyayogikeun garis besar ngeunaan kumaha pasar bakal nyandak pertumbuhan salami periode penilaian.
Panilitian Investasi: Laporan éta museur kana kasempetan investasi anu lumangsung sareng anu bakal datang di hiji pasar khusus. Perkembangan ieu ngajantenkeun para stakeholder sadar kana skenario investasi ayeuna di pasar.
Catetan: Sanaos ati-ati pikeun ngajaga tingkat akurasi anu paling luhur dina laporan TMR, parobahan pasar / vendor-spésifik anu anyar tiasa nyandak waktos pikeun ngeunteung dina analisa.


Pos waktos: Mar-12-2021