• pops
  • pops

Pasar Sapédah kargo

Pasar Sapédah kargo (Jumlah Roda: Dua Roda, Tilu Roda, sareng Opat Roda; Aplikasi: Kurir & Panyayogi Parsél, Pamasaran Ritel ageung, Transportasi Pribadi, Limbah, Jasa Kotamadya, sareng Anu sanés; Propulsi: Sapédah Kargo Éléktrik sareng Diesel / Béngsin Sapédah Kargo; sareng Kapamilikan: Pamakéan Pribadi sareng Komérsial / Fleet Use) - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikeun, Tumuwuh, Tren, sareng Ramalan, 2020-2030

Tekenan kana Ngirangan Kamacetan Lalu Lintas sareng Lingkungan Ngajaga Lingkungan Pikeun Ngadeukeutkeun Penjualan
Tina sudut pandang logistik, roda dua atanapi sapédah tetep janten pilihan mimiti konsumén di panjuru dunya. Sumawona, kusabab faktor lingkungan, logistik, filosofis, sareng ekonomis, paménta pikeun motorna tetep konsistén langkung luhur tibatan mobil khususna di daérah berkembang sapertos Asia Pasipik, Amérika Latin, sareng Wétan Tengah & Afrika. Sepeda kargo ngagaduhan popularitas anu luar biasa dina taun-taun ayeuna, kusabab ayana panggunaan anu saderhana, kabutuhan minimum pikeun pangropéa, sareng tantangan anu patali patalimarga anu ngagedur, khususna di daérah perkotaan saalam dunya.
Nalika jalan-jalan kota teras-terasan caket kalayan gancang, sapédah kargo parantos muncul salaku salah sahiji moda transportasi anu épisién sareng paling merenah pikeun perusahaan kargo anu, paménta pikeun sapédah kargo sacara konsistén ngalih ka arah luhur dina sababaraha taun ka pengker– hiji trend anu sigana bakal teras-terasan dina mangsa ramalan. Dina hudang léngkah pangaturan anu dilaksanakeun pikeun ngajaga lingkungan, pamaén anu beroperasi di pasar sapédah kargo ayeuna beuki fokus kana produksi motor kargo listrik. Sajumlah pamaén anu ngoperasikeun di pasar sapédah kargo dipiharep tiasa ngagedékeun portopolio produkna dina taun-taun mendatang.
Di tukangeun faktor-faktor ieu ditambah ku naékna jumlah pangiriman komérsial di kota-kota di daérah daérah, pasar sapédah kargo global diantisipasi ngaleuwihan tanda $ 6,3 Bn dina akhir taun 2030.

Paménta ti Daérah Mekarkeun dina Munggah; Sapédah kargo meunang popularitas salaku Solusi Logistik anu ramah lingkungan
Salami sababaraha taun ka pengker, pamaréntah sareng badan pamaréntahan sanésna, utamina di daérah maju, beuki usaha pikeun ngatasi sababaraha tantangan anu aya hubunganana sareng transportasi sareng pangaruhna kana lingkungan. Sababaraha pamaréntahan ogé organisasi non-pamaréntah di panjuru dunya condong kana paningkatan panerapan sapédah kargo salaku alternatif transportasi logistik perkotaan anu ramah lingkungan. Di Éropa, City Changer Cargo Bike Project utamina ditujukeun pikeun ningkatkeun panggunaan pit kargo salaku modél transportasi anu séhat, hemat ruang, ramah lingkungan, sareng hemat biaya dina duanana, swasta ogé kagunaan komérsial.
Seueur proyek anu sami di penjuru Éropah ogé daérah-daérah sanés dunya diperkirakeun gaduh pangaruh positip dina pasar sapédah kargo global salami periode ramalan. Kenaikan lumayan jumlah proyek sapertos kitu diantisipasi pikeun ngahasilkeun kasadaran anu penting di antara pamangku kapentingan anu beroperasi di séktor komérsial, publik, sareng swasta. Lonjakan panggunaan motor kargo pikeun logistik swasta & komérsial sareng aplikasi semi cicing mangrupakeun indikasi anu jelas yén motor kargo gancang-gancang populér di dunya.
Salajengna, di nagara-nagara sapertos Jérman, di 2019, penjualan motor kargo listrik langkung ageung tibatan mobil listrik. Seueur kota-kota Éropa, kalebet Amsterdam sareng Kopenhagen anu nuju jalan dina hal panggunaan motor kargo salaku modél transportasi anu berkelanjutan.

Pamaén Pasar Fokus kana Ngembangkeun Portopolio Produk Pikeun Keuntungan
Sababaraha perusahaan anu ngoperasikeun dina industri kargo, kalebet DHL, UPS, sareng Amazon parantos ngutarakeun kahoyong pikeun nguji poténsial motor kargo di New York City, sareng parantos ngenalkeun program pilot pikeun ngirangan kamacetan lalu lintas di bagéan-bagéan Manhattan. Badan pamaréntahan daérah sapertos Dinas Perhubungan Kota New York beuki fokus kana meunteun kasalametan sareng kamampuan motor kargo. Pamaén pasar anu beroperasi di pasar sapédah kargo ayeuna beuki fokus kana ngembangna portopolio produkna sareng ngaluncurkeun sepédah kargo pikeun nguatkeun posisi aranjeunna di pasar.
Salaku conto, dina bulan Agustus 2020, Tern ngumumkeun peluncuran sapédah kargo listrik énggal anu khusus dikembangkeun pikeun dianggo di daérah perkotaan. Nya kitu, dina bulan Juli 2020, Raleigh ngumumkeun peluncuran sababaraha jinis motor kargo listrik anyar.

Kota-kota sadunya ngautamakeun Transportasi-karbon Sedeng diantara COVID-19 Pandemi Anu Lanjut
Panyebaran pandemik COVID-19 diantisipasi ngagaduhan pangaruh sedeng dina kamekaran pasar pasar sapédah kargo global dina taun 2020. Sajumlah kota di sakumna dunya ngutamakeun solusi transportasi anu sami sareng rendah karbon, kalebet bersepeda sareng leumpang ka mastikeun kasalametan warga. Salaku tambahan, kusabab ningkatna kasus di dunya, sapédah kargo parantos muncul salaku salah sahiji sarana transportasi anu paling aman sareng paling layak pikeun ngalengkepan pangiriman, jasa titik-ka-titik, sareng pangiriman mil terakhir. Salajengna, sabab sapédah kargo tiasa gampang dibersihkeun upami dibandingkeun sareng mobil atanapi truk pangiriman, paménta pikeun sapédah kargo di tengah pandemi COVID-19 anu ayeuna nuju ningkat.

Pandangan Analis
Pasar sapédah kargo global diperkirakeun ngalegaan dina CAGR ~ 15% salami periode penilaian. Peningkatan fokus kana ngaminimalkeun kamacetan lalu lintas, ngirangan émisi karbon, sareng panggunaan solusi transportasi berkelanjutan bakal tetep janten faktor konci anu nyetir pasar sapédah kargo salami periode ramalan. Salajengna, sajumlah proyek pamaréntah, khususna di daérah maju, sigana bakal nambahan kasadaran ngeunaan kaédah kargo di antara para pemangku kepentingan dina sektor transportasi sabab, penjualan sapédah kargo bakal teras-terasan tumuh.

Pasar Sapédah kargo: Ihtisar
Pasar sapédah kargo global diantisipasi badé dilegaan dina CAGR ~ 15% dina waktos ramalan, kusabab ningkatna tren konsumen nuju balanja online di panjuru dunya. Naékna jumlah kendaraan pangiriman, sapertos van atanapi truk, teras nambihan kamacetan lalu lintas. Misalna, statistik ku Pamaréntah Inggris nyatakeun yén van nyatakeun 15% tina total patalimarga di Inggris dina 2019. Kamacetan lalu lintas ngabalukarkeun kacilakaan jalan sareng pemborosan waktos sareng bahan bakar.
Urbanisasi ningkat di sababaraha daérah global. Dina Méi 2018, PBB nyatakeun dina siaran pers yén 55% penduduk global cicing di daérah perkotaan, anu diantisipasi ngahontal 68% dugi ka 2050. Kanaékan urbanisasi ieu nguatkeun jumlah kendaraan dina jalan sareng kagiatan pangwangunan, anu nyababkeun kamacetan sareng macét.

Supir Pasar Sapédah Kargo
Naékna émisi transportasi mangrupikeun masalah anu penting di saluruh dunya. Kanaékan jumlah perjalanan pangiriman kargo nyumbang deui kana tingkat émisi. Misalna, Uni Éropa nyatakeun yén perjalanan pangiriman nyaris ampir 15% tina sadaya perjalanan kota di nagara-nagara di panjuru Éropa, anu ngahasilkeun jumlah konsumsi bahan bakar sareng emisi anu seueur.
Sababaraha instansi bantuan bencana pamaréntah kalebet Kantor Arlington Manajemén Darurat anu nganggo sepédah kargo pikeun ngangkut barang-barang dimana kendaraan angkutan sanés henteu tiasa numpak salami bahaya. Sumawona, Féderis Cyclists Éropa ngamajukeun panggunaan pit kargo nalika bencana darurat atanapi bencana alam. Janten, paningkatan aplikasi anu henteu konvensional anu ngadorong paménta pikeun sapédah kargo sacara global.
Pamaréntah di panjuru dunya ngagagas program pikeun ngirangan pangaruh négatip tina urbanisasi anu tumuh sareng jumlah kendaraan dina lingkungan. Pamaréntah ngadorong jalma-jalma pikeun ngadopsi solusi ieu salaku alternatif pikeun truk pangiriman tradisional, kusabab kaunggulan anu ditawarkeun ku motor kargo sapertos pangurangan kamacetan lalu lintas sareng émisi pipa buntut.

Tantangan pikeun Pasar Sapédah Kargo
Pandemi COVID-19 parantos nyababkeun seuseueurna usaha di seluruh dunya roboh, kusabab dipaténkeun paksaan kagiatan produksi sareng manufaktur. Ieu nyababkeun ékonomi global ngontrak kana tingkat pertumbuhan anu paling handap. Mayoritas usaha dina unggal industri gumantung kana kodrét sareng mangrupikeun bagian tina ranté pasokan utama di pasar. Gangguan dina ranté pasokan kumargi stoppage angkutan sareng jasa pengiriman sareng ngirangan paménta pikeun kendaraan di panjuru dunya sigana bakal nyababkeun industri otomotif global kontrak di Q1 sareng Q2 of 2020.
Keterbatasan téknologi sapédah kargo ngahambat kinerjaana, sahingga ngahambat adopsi na pikeun angkutan barang anu beurat sareng jarak jauh. Sepeda kargo listrik gaduh batréna langkung alit, anu ngawatesan jajaranana sareng peryogi sering ngecas. Infrastruktur anu henteu maju pikeun ngeusi batre listrik ngajadikeun motor kargo listrik henteu tiasa dianggo pikeun transportasi jarak jauh. Ieu nyiptakeun paménta pikeun téknologi batré anu canggih, anu sigana bakal manjangkeun kisaran sapédah kargo.

Segmen Pasar Sapédah kargo
Pasar sapédah kargo global parantos dibagi dumasar kana jumlah roda, aplikasi, propulsion, kapamilikan, sareng daérah
Dumasar kana jumlah roda, bagéan tilu roda ngadominasi pasar sapédah kargo global. Tilu sapédah kargo roda nawiskeun naék stabil pisan, dibandingkeun sareng anu ditawarkeun ku dua motor kargo roda. Salaku tambahan, kasaimbangan anu disayogikeun ku tilu roda ngamungkinkeun murangkalih alit pikeun nyetir sapédah kargo ogé. Dituturkeun kana tilu roda, bagéan dua roda ogé diperkirakeun gaduh saham utama, dina hal pendapatan, salami periode ramalan.
Dumasar kana aplikasi, segmen jasa kurir & parsel ngayakeun pangsa utama pasar sapédah kargo global. Kanaékan karesep pikeun balanja eCommerce mangrupikeun faktor konci anu naekeun segmen jasa kurir sareng parsel. Pelanggan tiasa gaduh beuli online na dikirimkeun via sapédah kargo atanapi nyéwa sapédah kargo; ku sabab kitu, sababaraha toko ritel online sareng perusahaan fokus kana perluasan bisnis di sababaraha daérah pikeun naékna jangkauan bisnis globalna.

Pasar Sapédah Kargo: Analisis Daérah
1. Dumasar kana daérah, pasar sapédah kargo global parantos diasingkeun kana Amérika Kalér, Asia Pasipik, Éropa, Amérika Latin, sareng Wétan Tengah & Afrika
2. Amérika Kalér sareng Éropa diproyeksikeun janten pasar anu lumayan lumayan salami periode ramalan. Pamaréntah Inggris nanem modalkeun sababaraha cara pikeun ngadukung distribusi pit kargo. Sumawona, paménta pikeun sapédah kargo ningkat di Perancis, Spanyol, sareng Walanda, anu sigana bakal ngadorong pasar. Naek kasadaran ngeunaan sapédah kargo di Amérika Kalér diramalkeun pikeun ngabiayaan pasar sapédah kargo di daérah éta.

Pasar Sapédah Kargo: Lansekap Kompetisi
Pamaén konci anu beroperasi di pasar sapédah kargo global kalebet
Grup BMW
Jagal & Sapédah
Cezeta, Pabrik Douze SAS
Perusahaan Energica Motor, Grup Govecs
Harley Davidson
Pahlawan Listrik
Johammer E-Mobility GmbH
KTM AG
Mahindra & Mahindra Ltd.
NIU Internasional
Rad Power Bikes LLC
Riese & Müller GmbH
Vmoto Terbatas
Yadea Group Holding Ltd.
Sapédah kargo Yuba Electric
Pamaén konci anu ngoperasikeun di tingkat global ngalegaan tapak suku ku ngalaksanakeun penggabungan sareng akuisisi sareng sababaraha pamaén dina industri. Dina Séptémber 2019, Mahindra & Mahindra muka pabrik anyar di Washington DC, AS, pikeun nguatkeun ayana di Amérika Serikat, sareng perusahaan nanem modal sakitar US $ 1 Bn kanggo perluasan fasilitas produksi na di US Niu International ngahasilkeun mayoritas pendapatan tina penjualan e-scooter ka offline distributor atanapi langsung ka konsumén individu online. Perusahaan ngadopsi modél ritel omni-kanal, ngahijikeun saluran offline sareng online, pikeun ngajual e-scooter.


Pos waktos: Mar-12-2021