• pops
  • pops

Hub Motor

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Brushless DC Wheel hub motor Dihaturkeun voltase: 48/60 / 72V 3C Dinilai rentang voltase: 36V-1500V Dihaturkeun kakuatan: 800W, 1000W, 1200W, 1500W, 2000W, 3000W Dipeunteun laju: 750-900rpm Ukuran: 10inch / 12inch Pakét: 1pc / kotak warna beurat: 16.2kg Rem: Drum / Disc marake MOQ: 100PCS Aplikasi: Scooter, Motor Packing Single Carton Foam wadah Pangiriman: Port: Shanghai / Ningbo / Tianjin Negara Asalna: CHINA Packing: Pa ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang:

Motor hub Roda DC Brushless

Dipeunteun tegangan:

48/60/72V

Kisaran tegangan 3C Dipeunteun:

36V-1500V

Daya anu dinilai:

800W, 1000W, 1200W, 1500W, 2000W, 3000W

Dipeunteun laju:

750-900rpm

Ukuran:

10 inci / 12 inci

Pakét:

1pc / kotak warna

Beurat:

16,2kg

Brek:

Dram / Cakram marake

MOQ:

100PCS

Aplikasi:

Scooter, Motor

Ngepak

55dce38b4a8c6ea1f6b9b299abfaa1b

Karton Tunggal

gnf

Wadah busa

Pangiriman:
Palabuhan: Shanghai / Ningbo / Tianjin
Nagara Asal: CHINA
Paking: Dipak ku karton standar
Jenis pengiriman: Express, laut, hawa, darat

2345_image_file_copy_2
2345_image_file_copy_1

Pasar Utama:

Bisnis urang sumebar ka sababaraha nagara anu béda-béda di Asia Tenggara, Asia, Éropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Afrika jsb

ffw

Perusahaan Kami

KUMPULAN LEEK, didirikan dina taun 2009, Éta mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu berorientasi produksi anu ngahijikeun P&P, produksi, penjualan sareng ékspor kalayan kabijakan "inovasi ilmiah sareng téknologi, manajemén anu berorientasi sareng jalma anu jujur".

Kantor pusat LEEK GROUP tempatna di Guangfeng, Shangrao, Provinsi Jiangxi , Pabrik ngaliput luas kira-kira 20000 méter pasagi, utamina ngahasilkeun kendaraan listrik sareng bagian inti utama kendaraan listrik: motor, kontroller, carjer sareng majelis wahana listrik; produkna utamina diékspor ka Asia Tenggara sareng nagara-nagara Afrika. Merk perusahaan nyalira "Luke" parantos janten mérek terlaris di Bangladés.

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas sareng nuturkeun standar pamaréntah, kami yakin kana kualitas masing-masing kendaraan. Ngalangkungan usaha urang, éta ngabuktikeun yén produk kami ngagaduhan fungsi anu dipercaya kualitas sampurna sareng penampilan anu saé. Dina waktos anu sasarengan jasa unggulan kami sareng diaku ku palanggan kami.

Wilujeng sumping didatangan kami!

vfwqdcx

Kauntungan Layanan kami
Bungkusan A.Strong pikeun mastikeun kasalametan nalika transportasi.
Pangiriman B.On waktos sareng kualitas sateuacanna pangiriman.
C. Pangropéa gratis dina jaminan 12 bulan.
Tim panilitian sareng pamekaran Profesional.
E. dukungan Teknis pikeun pamasangan.
F. Ngatur produksi. dipak dina kotak karton accroding kana ukuran roda, ukuran roda anu béda peryogi kotak anu sanés.
G. Sistem kontrol kualitas ketat.
H.Samples tiasa dilakukeun pikeun nguji kualitas na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News