• pops
  • pops

Nanganan Bar Saklar

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Saklar throttle Bahan: karét, aluminium Type: Kanggo cakram rem Warna: Kawat Hideung: tambaga Kawat panjangna: 40cm Tipe set: kénca sareng katuhu Paket: 1set / opp bag Beurat: 400g MOQ: 1000sets Applications: Scooter, Motor, Perkenalan Produk Sapédah A. Kinerja stabil B. Rupa-rupa spésifikasi C. Pangerjaan anu éndah Kauntungan kami 1. Pilihan bahan anu ketat: Kami nganggo bahan kualitas pikeun cangkang produk, anu stabil a ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang Saklar throttle
Bahan: karét, aluminium
Jenis: Pikeun rem cakram
Warna: Hideung
Kabel: tambaga
Panjang kawat: 40cm
Jenis set: kénca sareng katuhu
Pakét: 1set / kantong opp
Beurat: 400g
MOQ: 1000sét
Aplikasi: Scooter, Motor, Sapédah

Bubuka produk

A. Kinerja stabil B. Rupa-rupa spésifikasi C. Pangerjaan anu saé

vaswge
qqdvef
bgzssw
czqwcc

Kauntungan urang

Pilihan bahan anu ketat: Kami nganggo bahan kualitas pikeun cangkang produk, anu stabil sareng gampang dianggo.
2. Rupa-rupa spésifikasi: Penjualan langsung pabrik, sababaraha spésifikasi pikeun minuhan kabutuhan konsumén.
Bahan 3.Real: Pilih bahan kualitas luhur sareng ngajantenkeun kualitasna saé.
4.Tahun pangalaman produksi industri: Unggal detail anu indah.

qwdvf

Paking sareng Pangiriman:

Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Nagara Asal: CHINA
Paking: Dipak ku karton standar
Jenis pengiriman: Express, laut, hawa, darat
Waktos Pangiriman: Jumlah leutik 15 dinten saatos sateuacanna upami jumlah anu langkung ageung gumantung kana kuantitas anu persis

sacwqcsa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami