• pops
  • pops

Brek Hand

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Stooter / Motor naver Rem uas Warna: Hideung / sliver Ukuran: 16 * 9 * 3cm Beurat: 266g Panjang Kawat: 40cm / Ngepaskeun panjang Pakem: 150cm Bahan: Paket alloy aluminium: 1set / opp bag MOQ: 500 set Aplikasi: Scooter, Motor, Pitunjuk Produk Sapédah 1.Gunakeun paduan aluminium anu kentel, kuat, éndah sareng tahan-tahan。 2. Desain kelas anti slip munggaran. 3. Desain ergonomis, Sesuai sareng cekelan ramo, remna raoseun, sareng kutang ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Tuas rem motor / motor
Warna:  Hideung / sliver
Ukuran: 16 * 9 * 3cm
Beurat: 266g
Panjang Kawat: 40cm / Ngepaskeun
Panjang gagang: 150cm
Bahan: alloy aluminium
Pakét: 1set / kantong opp
MOQ: 500 sét
Aplikasi: Scooter, Motor, Sapédah

Bubuka produk

1. Anggo paduan aluminium kentel, kuat, éndah sareng tahan tahan。
2. Desain kelas anti slip munggaran.
3. Desain ergonomis, saluyu sareng cekelan ramo, ngeremna raoseun, sareng sudut ngeremna raoseun ku gaya minimum
4.Sarp rem, aman sareng épisién, raos raoseun.
5. Paké bahan baku kualitas luhur, tambaga murni pikeun motong kawat.

d1fd441c64ffeb7b81f530eb511a003
36712a42c4b25823bc89e2fb7e15cde
cacd19296b33e82a5a420e2a2b4771c
821afd9d913fd8299019a7b6bce5431

Paking sareng Pangiriman

Palabuhan: Shanghai / Ningbo
Nagara Asal: CHINA
Paking: Dipak ku karton
Jenis pengiriman: Express, laut, hawa, darat
Pangiriman: 15 dinten saatos sateuacanna atanapi gumantung kana jumlahna

Kauntungan Layanan kami
1. réspon gancang
2. Pesenan alit katampi
3. OEM & ODM duanana aya
4. Upami kuantitas desain kotak warna cukup aya
5. pangiriman gancang
6. persetujuan Kualitas
7. Sampel sayogi
8. Saatos jaminan penjualan
9. Pangalaman beunghar
10. Tim téknis anu kuat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News