• pops
  • pops

Motor Motor

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Gear Brushless DC Motor Watt: 800W / 900W / 1000W / 1200W / 1500W Tegangan: 48V / 60V / 72V Aplikasi: Pas sareng kotak gir pikeun aplikasi, pikeun beca, e Scooter, beca listrik, kendaraan roda opat, mobil listrik leutik Kanggo alesan perlindungan lingkungan & hemat daya, beca listrik, kendaraan roda opat & mobil listrik leutik beuki populer di panjuru dunya. Perusahaan urang fokus kana asesoris kendaraan ieu ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Gear Brushless DC Motor
Watt: 800W / 900W / 1000W / 1200W / 1500W
Voltaseu: 48V / 60V / 72V
Aplikasi: Pas sareng kotak roda gigi kanggo aplikasi, kanggo beca, skuter e, beca listrik, kendaraan roda opat, mobil listrik alit

Kusabab panyalindungan lingkungan & hemat daya, beca listrik, kendaraan roda opat & mobil listrik alit beuki populér di panjuru dunya. Perusahaan urang fokus kana asesoris kendaraan ieu.
Efisiensi motor ieu langkung ti 83%, hemat énergi.
Bantalan di jero ajeg & awét.
Kami nganggo bahan anu saé pikeun ngawangun motor listrik anu hadé.

sadwqd
fwafsaf

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa kéngingkeun conto?
A: Leres, kami nampi urutan conto. Tapi anjeun kedah mayar biaya.
Q2: Naha anjeun ngagaduhan sistem kontrol kualitas?
A: Leres, inspektur QC 100% sacara saksama mariksa sadaya asesoris sateuacan pangiriman.
Q3: OEM atanapi ODM?
A: Duanana henteu kunanaon.

Paking Sareng Pangiriman

vdws
fvwc

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami