• pops
  • pops

Béda Gear 33 inci, 35 inci, 37 inci

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Bahan Béda Gigi: Besi, Panjang Baja: 83cm / 85cm / 89cm / 94cm Marake: Dram Dém 160/180 Pamakéan: Pikeun Modél beca listrik Jinis UKURAN UKURAN UKURAN GOLONGAN BÉNÉS. (DIM B) DIM. DIPASILAKEUN MIN WHEEL BEAM SIZE AXLE CAPCITY SPRING SET INSTALLATIONS WEIGHT LK1218J 420 × 180 JAP 8xM20x285 221 718 33213 218248 20 "◊150 13T ≤450 350KG LK1222J 420 × 220 JAP 8x 7320853" 221 211 201 ◊ 13T ≤450 370KG L ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Béda Gear
Bahan: Beusi, Baja
Panjangna: 83cm / 85cm / 89cm / 94cm
Brek: Brek kendang 160/180
Pamakéan: Pikeun beca listrik

Modél

Jinis AXLE UKURAN UKURAN NGABÉSKEUN RODA NO.XSIZI PELAJARAN RODA WHEE.REG.DIA (DIM B) DIM.D NGASILKEUN MIN RODA UKURAN UKURAN Kapasitas AXLE PEMASANGAN SET SÉBING Beuratna
LK1218J 420x180 JAP 8xM20x285 221 718 33213 218248 20 " ◊150 13T ≤450 350KG
LK1222J 420x220 JAP 8xM20x285 221 738 33213 218248 20 " ◊150 13T ≤450 370KG
LK1218I 420x180 ISO 10xM22x335 281 710 33213 218248 20 " ◊150 13T ≤450 350KG
LK1222I 420x220 ISO 10xM22x335 ◊150 730 33213 218248 20 " ◊150 13T ≤450 380KG
LK118B 420x180 BSF 10x7 / 8 ”x335 ◊150 701 33213 218248 20 " ◊150 13T ≤450 350KG
LK1220I 420x200 ISO 10xM22x335 281 715 33213 218248 20 " 13T ≤450 370KG
LK1622B 420x220 BSF 10x7 / 8 ”x335 281 721 218248 220149 20 " 16T ≤450 420KG
LK 1622I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " ◊150 16T ≤450 420KG
LK 1822I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " ◊150 18T ≤450 450KG
LK12018I 420x180 ISO 10xM22x335 281 710 33213 218248 20 " ø127x18 12T ≤450 350KG
LK12018J 420x180 JAP 8xM20x285 221 718 33213 218248 20 " ø127x18 12T ≤450 340KG
LK12018B 420x180 BSF 10x7 / 8 ”x335 281 701 33213 218248 20 " ø127x18 12T ≤450 350KG
LK12022I 420x220 ISO 10xM22x335 281 730 33213 218248 20 " ø127x18 13T ≤450 370KG
LK16022I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " ø127x18 16T ≤450 430KG
LK17022I 420x220 ISO 10xM22x335 281 721 218248 220149 20 " ø127x18 17.5T ≤450 430KG
LK1188I 311x178 ISO 10xM22x335 176 690 33213 218248 15 " ø127x18 10T 90390 260KG
LK1518I 311x178 ISO 10xM22x335 176 690 33213 218248 15 " ø127x18 15T 90390 300KG

Nalika anjeun mesen poros tukang diferensial ti kami, punten nyayogikeun parameter ieu ka kami, sahingga urang tiasa nyayogikeun gambar sakumaha parameter anu kami nampi. Sareng ieu kalebet,
1. Total panjang poros diperyogikeun;
2. Daun jarak spring (tengah liang pikeun dicekel tengah);
3. paménta loading as sareng diménsi kendang rem;
4. Kabayang sangu kelim hub dimana éta nyambungkeun motor.
5. Jarak tungtung internal;
6. Ukuran Hub PCD anu nyambungkeun roda anjeun.
7. Gearbox kalayan rasio réduksi, urang ngagaduhan rasio roda gigi mimitian ti 6 dugi ka 25.

vdsv

FAQ

Q1: Naha anjeun pabrik?
A: Leres, kami pabrik, tapi henteu ngan ukur pabrik, sabab kami gaduh tim penjualan, kantor kami nyalira, sareng aranjeunna
sadayana tiasa ngabantosan para pembeli sareng mitra koperasi pikeun mutuskeun produk mana anu janten pilihan anu pangsaéna
pikeun aranjeunna, sareng sadaya sarat sareng pamundut anjeun bakal dibales dina waktosna.

Q2: Naon Waktu Pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, waktos pangiriman nyaéta 15-20 dinten. Kami bakal ngiringan gancang-gancang kalayan kualitas anu dijamin.

Q3: Naon cara anu cocog pikeun mayar?
A: L / C, T / T, West Union mayar, DP ditampi, sareng upami anjeun gaduh ide anu langkung saé, mangga bagikeun gratis sareng kami.

Q4: Jenis pangiriman anu langkung saé?
J: Umumna, dina nimbangkeun kaunggulan transportasi laut anu murah sareng aman, urang mamatahan
pikeun pangiriman ngalangkungan laut. Naon deui, urang hormat pandangan anjeun ngeunaan transportasi anu sanés ogé.

fqfwqf
fefafd

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami