• pops
  • pops

Kit Motor Dédensial

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Motor Motor Dédensial Motor: 650W / 800W / 1000W / 1500W / 2000W Controller: 15T / 18T / 24T / 30T / 36T Diferensial: Ukuran tiasa dilakukeun numutkeun paménta Bagian Séjénna: Kotak Konéng, Throttle, Cable Cable, Switch , sareng sajabana, tiasa janten pilihan Pangepak sareng Pengepakan Pangiriman: Pengemasan CKD sareng tiasa dipak salaku sarat klien pikeun kendaraan listrik sareng alat cadang Pengiriman: A. Ku hawa: sababaraha pelanggan hoyong pangiriman langkung gancang. Langkung saé pikeun dikirim ku hawa, henteu masalah kalayan asesoris o ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Kit Motor Dédensial
Motor: 650W / 800W / 1000W / 1500W / 2000W
Controller: 15T / 18T / 24T / 30T / 36T
Bedana: Ukuran tiasa dilakukeun numutkeun pamundut
Bagian sanésna: Kotak Konéng, Throttle, Cable Cable, Switch, sareng sajabana, tiasa janten opsional

Paking Sareng Pangiriman

Paking:
Pakét CKD sareng tiasa dipak salaku syarat klién pikeun kendaraan listrik sareng suku cadang
Balanja:
A. Ku hawa: sababaraha konsumén hoyong pangiriman gancang. Langkung saé dikirimkeun ku kapal udara, henteu masalah kalayan aksésoris atanapi jalan réngsé produk, éta bakal dibungkus ku kotak karton atanapi kotak kai, tapi angkutan barang bakal langkung luhur.
B. Ku laut: barangna bakal dieusian kana wadah 20ft atanapi wadah 40hq ti Tianjin, Shanghai, atanapi palabuan Ningbo. Ti palabuan Tianjin, waktos kiriman biasana langkung lami, sakitar 20-40 dinten, tapi biaya pengiriman bakal langkung handap; ti Shanghai atanapi palabuan Ningbo, waktos kiriman langkung pondok, tapi biaya angkutan barang langkung ageung.
C. Ku darat: pikeun sababaraha nagara, sapertos Thailand, Vietnam, Nepal, sareng anu sanésna, urang tiasa dikirim ku darat ti kota-kota perbatasan.

awfas

Paking Sareng Pangiriman

1. Panilitian anjeun anu aya hubunganana sareng produk atanapi harga kami bakal dibales dina 24 jam.
2. Staf anu terlatih sareng berpengalaman pikeun ngajawab sadaya pamarekan anjeun dina komunikasi anu béntés.
3. OEM & ODM jasa, urang tiasa ngabantosan anjeun mendesain numutkeun pamundut anjeun.
4. Nyayogikeun produk épéktip pangsaéna pikeun konsumén kalayan kualitas stabil sareng layanan purna jual.
5. Ngaronjatkeun kualitas berkelanjutan sareng proyek R&D pikeun minuhan sagala rupa paménta pamasaran.
6. Pangiriman gancang dina waktos 15 dinten, transportasi darat anu merenah sareng ékonomi ti palabuhan anu caket.
7. Istilah pamayaran anu fleksibel pikeun pilihan, sapertos T / T, L / C, West Union, Money-gram, Paypal, Ali pay, jsb.

wfqfsaf

Profil Perusahaan

Guangfeng Xiaoni Trading IM. & EX. Co.Ltd mangrupikeun perusahaan swasta, kalayan mérek dagang tina LEEK EV sareng LUKE. Perusahaan urang gaduh tim téknis anu paling luar biasa, kalayan kamampuan ngembangkeun sareng desain urang sorangan. Ngaliwatan bagéan pasar panalungtikan, kami parantos ngembangkeun produk pikeun kabutuhan pasar anu béda. Produk kami utamina diékspor ka Asia Kidul. Ayeuna, urang gaduh tilu séri:
1. beca listrik pikeun kargo sareng panumpang;
2. Suku cadang pikeun beca listrik;
3. Scooter listrik;
4. Suku cadang pikeun motor;
5. Suku cadang pikeun siklus.

Dina urutan pikeun mastikeun quanlity tur turutan standar pamaréntah, kami yakin diri dina kualitas produk urang. Ngaliwatan usaha urang, kabuktosan yén produk kami ngagaduhan fungsi anu dipercaya kualitas sampurna, sareng penampilan anu saé. Dina waktos anu sasarengan jasa unggulan kami diaku ku palanggan kami. LUKE sareng LEEK EV parantos terkenal di industri.

bgfqw

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami