• pops
  • pops

Kit siklus 1

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami 24V250W Sikat Motor Siklus kit Tegangan 24V Watts 250W Controller 250W Sikat Motor Controller Nami Barang / No. Motor tipe colour BATTERY CONTROLLER MAX SPEED CHARGING TIME FULL CHARGER MOQ PAKET beurat Siklus kit CK001 Brush DC Motor Bodas 24V12AH timbal-asam batré 24v controller 25km / h 4-5hours 50km 100sets 30X22X17 cm 4.2KG KIT DETAIL PARTS 1 Piece Motor 1 Piece Controller 1 Piece Batré Charger 1 Piece Head Light 1 Pair Brake Lever 1 Pair Nyokot 1 Piece Chain 1 ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Nami Kit siklus 24V250W Sikat Motor
Voltaseu 24V
Watts 250W
Kontroller 250W Sikat Motor Controller

Nami Barang / No.
Jinis Motor
WARNA
BATERI
KONTROLLER
MAX SPEED
Waktos muatan
CHARGER PENUH
MOQ
PAKET
Beuratna

Kit siklus CK001
Sikat DC Motor
Bodas
Batré kalungguhan-asam 24V12AH
24v controller
25km / jam
4-5 jam
50km
100sét
30X22X17 cm
4.2KG

BAGIAN DETAIL KIT

Motor 1 Sapotong
1 Piece Controller
Carjer Batré 1 Sapotong
1 Lampu Kepala
1 Pasangan Tuas Rem
1 Pasangan Nyandak
Ranté 1 buah
1 Freewheel
1 Pék Asesoris Lianna

ADAT NYIEUN OPSI

Ngadukung tegangan motor sareng kakuatan khusus ngadamel. Volt ti 48v ~ 72v. Kakuatan tiasa ti 250w ~ 750w.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News