• pops
  • pops

Kit siklus 3

Pedaran pondok:

Spesifikasi Nami Barang 48V1000W Hub Motor Siklus kit Tegangan 48V Watts 1000W Controller 18T DC Motor Controller 1000W 48V 60V 72V Brushless Hub Langsung Motor Electric Sapédah Konversi Kit • Larapkeun kana roda sapédah listrik sareng roda payun sareng 135-170mm frame dropput • Cocog sareng 20in / 26in /27.5in/28in//700C sapédah • Motor hub DC brushless kualitas luhur, 48V / 60V / 72V sayogi, kecepatan luhur tina 50-75 km / jam, nyumponan sarat anu béda-béda dina kecepatan maksimum • tampilan SW900 LCD pikeun nunjukkeun ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang 48V1000W Hub Motor Kit siklus
Voltaseu 48V
Watts 1000W
Kontroller 18T DC Motor Controller

1000W 48V 60V 72V Brushless Direct Hub Motor Electric Electric Sapédah Kit
• Larapkeun kana roda sapédah listrik sareng roda payun sareng 135-170mm dropput pigura
• Cocog sareng sapédah 20in / 26in / 27.5in / 28in // 700C
• Motor hub DC brushless kualitas luhur, 48V / 60V / 72V sayogi, kecepatan luhur ti 50-75 km / jam, nyumponan sarat anu béda-béda dina kecepatan maksimum
• tampilan SW900 LCD pikeun nunjukkeun kakuatan batre, waktos, kagancangan, mileage sareng gir
• Sistem Pitulung Pedal (PAS): ngantepkeun anjeun resep bersepeda nalika nyetir sapédah listrik

Parameter utama
Dipeunteun tegangan 48V
Daya anu dinilai 1000W
Kontroller Sikat 28A 18 mosfet Controller
Ukuran Buka 100-135mm
Ukuran kabayang 20 '' 26 "27.5" 700C 28 "
Dipeunteun Kacepetan 50-60km / jam
Beurat (Kg) 6Kg
Posisi Roda payun / Roda Rear
Lokasi Kabel Poros Pusat Katuhu
Jinis rem V marake / rem Rem
Torsi 20NM
RPM 500
Noise (db) <55db

Naon iket sapédah listrik kaasup?

1 * 1000W Motorless Brushless Gearless Bermotor 20 '' 26 "700C 28" Motor Roda
1 * 48-72V 28A pinter kontroler
1 * Throttle jempol
1 * tampilan SW900 LCD
2 * Tuas rem Paduan Aluminium
1 * 12 Magnét Pedal Asistén Sensor
1 * Batré Litium (Opsional)
48v 1000w motor kualitas brushless Jérman

Rincian Produk

vefes

Motor Hub Brushless Langsung Kuat
• Lampu sareng low noise
• umur panjang jasa
• dropout 100-135 pikeun sapédah
• 20 '' 26 "27.5 '' 700C 28" kabayang kana pilihan

geweg

Controller Brushless
Fungsi: Rem low, Display, Throttle, lock, speed limit, Pedal assist Sesor. Kalayan sababaraha fitur panyalindungan sapertos anu langkung arus, langkung suhu, langkung-voltase, handapeun-voltase, kurang fase sareng sajabina.

Tembongkeun LCD SW900

Indikator laju, indikator nilai PAS, Indikator batre, Indikator kasalahan, Jarak Perjalanan Tunggal sareng Jarak Total, indikator Lampu.

rgwfqw

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News