• pops
  • pops

Taros Kami

Guangfeng Xiaoni Trading Im. & Ex. Co., Ltd.

Manajer Penjualan: Rikki Lan

No Mobile.: + 86-13320036202

Jalma Penjualan: Sophie

No Mobile.: + 86-13755365786

Jalma Penjualan: Amanda Feng

No Mobile: + 86-18079364371

Alamat

15 # Changqing Road, B District Luyang Industrial Park, Shangrao High-Tech Zone, Guangfeng District, Shangrao City, Jiangxi Province

Telepon

Nomer Telepon: + 86-0793-8166931

Fax: + 86-0793-8166932

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami