• pops
  • pops

Profil Perusahaan

Guangfeng Xiaoni Trading Im. & Ex. Co., Ltd.

Ngadeg dina posisi nasabah pikeun nyumponan paménta, sok dijantenkeun konsép kerjasama dina Grup LEEK. Wilujeng sumping neng kami! 

GROUP LEEK, didirikeun taun 2009, diwangun ku 5 perusahaan bawahan, kalebet JIANGXI LEEK VEHICLES CO., LTD (Pendek Grup LEEK), Guangfeng Xiaoni Trading IM. & Ex. Co., Ltd., Langfang Leek Vehicles Co., Ltd., sareng sajabana, ogé nyetél Jingying Trading Co., Ltd. sareng LUKE Industrial Co., Ltd. di luar negeri Bangladesh di 2016, bakti pikeun nalungtik, ngahasilkeun sareng ngekspor kandaraan listrik ka pasar luar negeri. Produk utama tiasa dibagi kana 5 séri: 1. beca listrik pikeun kargo sareng panumpang; 2. Suku cadang beca listrik; 3. Scooter listrik; 4. Suku cadang pikeun motor; 5. Suku cadang pikeun siklus;

vas

Nanggung semangat persatuan, kerjasama, sareng inovasi, Grup LEEK ngusahakeun sadayana pikeun nalungtik, nyiptakeun sareng ngembangkeun desain produk anyar pikeun nyumponan paménta di pasar anu béda. Kalayan mérek mérek LEEK EV, Grup LEEK ngekspor produk ka sadaya nagara di dunya, saatos kéngingkeun seueur kuota di pasar luar negeri. Dina industri kendaraan listrik, Grup LEEK sareng LEEK EV terkenal sareng kasohor ku kualitas anu saé, penampilan anu saé, sareng kasenangan. Di sagigireun éta, jasa anu saé ogé diaku ku konsumén, sapertos pikeun layanan purna jual anu teu biasa di lokal.