• pops
  • pops

Ranté-drive Bédana

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Ranté-drive Bébédia Rear Axle Material: Beusi, Panjang Baja: 75cm / 85cm / 95cm / 105cm Rem: Drum Brake 160/180 Aplikasi: Kanggo listrik-drive beca beca Anu ranté drive drive leutik pikeun beca ngan ukur beuratna 5kg , biasana dipaké pikeun ranté drive beca. Huntu roda ranté No. mangrupikeun huntu spline di handap 43téh atanapi 41 sétét, 6 gigi atanapi 22 gigi spline di sisi kaluaran diferensial ieu tiasa dianggo nganggo trike motor anu beuratna kirang ti 500kg th ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Ranté-drive Bébas Rear Axle
Bahan: Beusi, Baja
Panjangna: 75cm / 85cm / 95cm / 105cm
Brek: Brek kendang 160/180
Aplikasi: Pikeun beca ranté-drive listrik

Bedana drive ranté leutik pikeun beca ngan ukur beuratna 5kg, biasana dianggo pikeun ranté drive beca.
Huntu roda ranté No. nyaéta 43 gigi atanapi 41 gajah
huntu spline diferensial, 6 gigi atanapi 22 gigi spline di sisi kaluaran
diferensial ieu tiasa dianggo ku motor trike anu beuratna kirang ti 500kg
cangkangna didamel tina beusi tuang, sareng roda gigi diferensial di jero na didamel 20CrMnti kalayan perobihan sareng pemadam kebakaran.

upami anjeun peryogi aci cv, atanapi diferensial slip terbatas, kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun.

Kauntungan urang

1. Desain Novel sareng sagala rupa gaya.
2. Bahan anu saé.
3. desain propésional sareng animasi.
4. bahan sareng alat anu pikaresepeun pikeun lingkungan.
5. Nyayogikeun kualitas luhur sareng jasa pangsaéna.
6. jasa purna jual anu luar biasa sareng nyugemakeun.
7. Warna, ukuran sareng sajabana tiasa disaluyukeun sakumaha sarat anjeun.
8. Pesenan mayoritas alit tiasa ditampi.
9. Pesenan anjeun waé bakal disambut antusias.

gbde
fefqwf
bgfqwq

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami