• pops
  • pops

Motor sikat

Pedaran pondok:

Spesifikasi Nami Barang 24v 250w Sikat Motor Tegangan 24V Watt Aplikasi 250w Kanggo Siklus Kit Modul: LK001 LK002 Dihaturkeun Kakuatan 250w 250w 350w 350w Dinilai Tegangan 24vdc 35vdc 24vdc 36vdc Dipeunteun Kacepetan 3000RPM 3000RPM 3000RPM 3000RPM 3000RPM No Load Speed ​​3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM 9.0A ≤18.7A ≤12.5A Teu aya Beban Ayeuna ≤2.2A ≤2.0A ≤2.2A ≤2.0A Dipeunteun Tork 0.8Nm 0.8Nm 1.11Nm 1.11Nm Efisiensi ≥78% ≥78% ≥78% ≥78% Ration Gear 1: 9.78 Ieu ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang Motor 24v 250w Sikat
Voltaseu 24V
Watts 250w
Aplikasi Pikeun Siklus Kit

 

Modul: LK001 LK002
Daya Anu Dipeunteun 250w 250w 350w 350w
Dipeunteun Tegangan 24vdc 35vdc 24vdc 36vdc
Dipeunteun Kacepetan  3000RPM 3000RPM 3000RPM 3000RPM
Teu Kecap Beban  3850RPM 3850RPM 3850RPM 3850RPM
Dipeunteun Ayeuna ≤13.4A ≤9.0A ≤18.7A ≤12.5A
Teu aya Beban Ayeuna ≤2.2A ≤2.0A ≤2.2A ≤2.0A
Dipeunteun Torsi 0.8Nm 0.8Nm 1.11Nm 1.11Nm
Kekecapan ≥78% ≥78% ≥78% ≥78%
Jatah Gear 1: 9.78

Motor ieu mangrupikeun motor gir anu ku kotak gir pangurangan, laju kaluaranana lambat tapi torsi na ageung, janten henteu saé ngajalankeun gancang.

eqdwd

350W sikat gigi DC motor kit kalebet:
1). 1 x 350W sikat motor
2). 1 x motor controller ku kawat sekering
3). 1 x cecekelan throttle
4). 1 x saklar konci
5). sababaraha panyambungna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News