• pops
  • pops

Sapatu rem

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Scooter Brake Shoe Color: Sliver, Hideung, Yellow, Red Type: Disc marake Material: Keramik serat karbon karasa tina lapisan: 1kn / c㎡ Temperature resistence: 650 ° C Ukuran: 67 * 25 * 36mm atanapi ngarobih ciri: Teu aya noise, teu bubuk Beurat: 300g Paket: 1set / Plastik box MOQ: 500sets Applications: Scooter, Motor, Pitur Produk Sapédah 1.Epék Marake Baju Pad kami marake desain chamfering pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung pas, Sareng ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Sapatu Scooter Marake
Warna: Sliver, Hideung, Koneng, Beureum
Jenis: Rem cakram
Bahan: Serat karbon keramik
Héséna dijejeran: 1kn/ c
Lalawanan suhu: 650° C
Ukuran:  67 * 25 * 36mm atanapi ngaropea
Ciri: Teu aya sora, teu bubuk
Beurat: 300g
Pakét: 1set / kotak Plastik
MOQ: 500sét
Aplikasi: Scooter, Motor, Sapédah

Bubuka produk

vvwfqwf

1. Épék Marake Luhung
Bantalan marake kami nganggo desain chamfering pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung pas, Sareng bahan keramik, anu tiasa ngahasilkeun pangaruh marake anu kuat sareng umur anu langkung lami.

2. Perawatan Profesional
Anggo bahan keramik premium kalayan manufaktur cetakan presisi tinggi sareng perlakuan panas panénsian, unggal léngkah dikontrol ketat.
3. Résistansi Suhu Tinggi
Endure tempersture tinggi dugi ka 650 ℃ solt tiasa ngaluarkeun debu sareng ningkatkeun kinerja dissipation panas.

4. Noo Kadali sareng lindungan Disc
Formula low-logam ramah sareng disk, sareng chamfer ngirangan noise sareng lebu.

5. Sistem kontrol kualitas ketat
Unggal prosedur produksi produk diuji sacara ketat ku insinyur pikeun mastikeun kualitas produk

42363457

Pamayaran sareng Pangiriman

Metode Pamayaran: T / T, L / C, West Union, MoneyGram, Paypal, Alipay, Wechat jsb
Pangiriman: 15 dinten saatos sateuacanna atanapi gumantung kana jumlahna

Kauntungannana perusahaan

Markas LEEKGROUP perenahna di Guangfeng, Shangrao, Provinsi Jiangxi, Pabrik ngaliput legana sekitar 20000 méter pasagi, utamina ngahasilkeun kendaraan listrik sareng bagian inti utama kendaraan listrik: motor, kontroller, carjer sareng majelis kendaraan listrik; produkna utamina diékspor ka Asia Tenggara sareng nagara-nagara Afrika. Merk perusahaan nyalira "Luke" parantos janten mérek terlaris di Bangladés.

Ayeuna urang gaduh tilu séri:
1. beca listrik / CNG / béngsin pikeun kargo sareng panumpang
2. beberesih listrik beca
3. Mobil dinning listrik

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas sareng nuturkeun standar pamaréntah, kami yakin kana kualitas masing-masing mobil. Ngalangkungan usaha urang, éta ngabuktikeun yén produk kami ngagaduhan fungsi anu dipercaya kualitas sampurna sareng penampilan anu saé. Dina waktos anu sasarengan jasa unggulan kami sareng diaku ku palanggan kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News