• pops
  • pops

Lempeng rem

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: Scooter Front Brake set Ukuran: 80 unggal11012125 Warna: Sliver, Hideung Hole Diaméterna: 10/12/14/16mm Material : Beusi, alloy aluminium mode Rem: Tipe Mékanis: servo rem Founction: Waterproof Beurat: 680g Pakét: 1 set / kotak warna MOQ: 500sét Aplikasi: Scooter, Motor, Sapédah Suplai Kamampuh: 200000 sét per Bulan ngarobih sayogi Packing sareng Shippment: Rincian Kemasan Nétral bungkus atanapi Numutkeun pamundut pelanggan Po ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: Scooter Front Rem disetél
Ukuran: 80110125
Warna: Sliver, Hideung
Diaméter liang: 10/12/14/16mm
Bahan Beusi, alloy aluminium
Modeu marake: Mékanis
Jenis: rem servo
Pangunjung: Tahan cai
Beurat: 680g
Pakét: 1set / kotak warna
MOQ: 500sét
Aplikasi: Scooter, Motor, Sapédah

Kamampuhan Suplai:
200000 sét per Bulan sesuaanan sayogi

Pakét sareng Shippment:

Rincian bungkusan
Bungkus nétral atanapi Numutkeun pamundut pelanggan
Palabuhan: Shanghai / Ningbo / Yiwu / Guangzhou
Waktos pangiriman:

Jumlah (Pcs)

1 - 50000

> 50000

Est. Waktos (Dinten)

10

Pikeun disawalakeun

zxcwqdw

Kauntungan urang

1. Kualitas Tinggi & Harga Pangsaéna
2. Ngaropea Produk Anu Anjeun Peryogikeun
3. Tim Pangembangan Profesional sareng Téhnologi Teras Terkenal Internasional
4. Prosés Pangujian ketat & Penjaminan Kualitas
5. 21 Taun Pangalaman Bagian Otomatis
6. 24-Jam Layanan Online

Jangji Kami:

A. Nawiskeun Harga Anu Paling Kompetitif ka Palanggan Kami
B. Pastikeun Kualitas Produk Anu Saé
C. Nganteurkeun Produk dina waktos sareng Paket Anu Saé
D. Éling Hasil Win-Win sareng Kerjasama Panjang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News