• pops
  • pops

6T kontroller

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang 6T DC Motor Controller Voltage 36V Watts 350W Application 36V350w hub motor Cycle kit Ebike controller pikeun motor motor kit sapédah listrik 6 mosfet di jero pengendali, konektor tahan cai sareng konektor biasa pikeun milih. Gelombang paséa salaku standar, punten wartosan kami upami anjeun hoyong jinis gelombang sinus. Éta cocog sareng perjanjian KUNTENG LED / LCD. Kami ogé nyayogikeun kasus controller pikeun ngandung kontroller. Controllers bakal dikirim saatos uji coba ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang 6T DC Motor Controller
Voltaseu 36V
Watts 350W
Aplikasi 36V350w hub motor Kit siklus

Kontroler Ebike pikeun sapédah motor listrik sapédah listrik

6 mosfet di jero pengendali, konektor tahan cai sareng konektor biasa pikeun milih. Gelombang kuadrat salaku standar, punten wartosan kami upami anjeun hoyong jinis gelombang sinus.

Éta cocog sareng perjanjian KUNTENG LED / LCD.

Kami ogé nyayogikeun kasus controller pikeun ngandung kontroller.

Controllers bakal dikirim saatos diuji

fqwsad

Énggal pisan

Bahan casing: Aluminium

Ukuran: sakitar 103 * 70 * 35mm

Tegangan anu dipeunteun: DC 36V / 48V

Daya anu dipeunteun: 350W

Ayeuna: 16-18A

Modél anu berlaku: sapédah listrik, skuter listrik.

Fitur

Anti-coasting, panyalindungan vercurrent.

Idéntifikasi otomatis 36V sareng 48V.

Idéntifikasi otomatis sensor Aula.

Idéntifikasi otomatis sudut Fase 60 derajat sareng 120 derajat.

Tingkat handap / marake E-ABS.

Tingkat tinggi / marake E-ABS.

Kontroler motor tanpa sikat.

Desain kompak pikeun gampang dipasang.

Awét dipaké.

CARA Milih KONTROLLER?
Katingali heula tingkat voltase batré mobil listrik anjeun, saluyu sareng voltase anu dipilih, tingali ukuran kontrollor anu ayeuna dianggo, sapertos anu ayeuna nyaéta 16A-18A 350W controller, 22A-24A controller nyaéta 450W, 28A -30A controller nyaéta 500W, 31A-33A nyaéta 600W controller, 33A-35A nyaéta 800W controller, 36A-38A nyaéta 1000W controller, 40A-43A nyaéta 1200W controller, 50A sakitar 2000W controller. Kontrolér pamilihan sapertos kitu, upami mobil aslina nyaéta 350W Controllers kami nyarankeun ngagunakeun anu langkung ageung, janten anjeun tiasa ngamangpaatkeun kecepatan sareng kakuatan motor pangluhurna.

CIRI CONTROLLER DC BRUSHLESS DC Fungsi canggih pikeun pamariksaan kaamanan.
• Intél sareng microprocessor anu kuat.
• Program Bluetooth sayogi.
• jarak perjalanan anu dimaksimalkeun per muatan batré.
• umur batre ngalegaan.
• Konpigurasikeun 60 derajat atanapi 120 derajat posisi sensor.
• Fungsi diagnostik calakan.
• Unggul anti gangguan sareng kinerja anti-shock.
• Fungsi pelayaran manual
• Fungsi pelayaran otomatis.
• Fungsi pamilihan Hard Hard / lemes.
• 3 kagancangan (50% -80% -100% atanapi jilid séjén) fungsi
• fungsi marake EBS.
• fungsi ngabalikkeun
• fungsi Netural.
• Maju / mundur fungsi pamilihan
• Fungsi anti-maling.
• Fungsi ngawatesan kagancangan
• Tegangan rendah & panyalindungan tegangan langkung
• Langkung perlindungan panas.
• fungsi panyalindungan kasalahan Throttle nalika ngamimitian.
• fungsi panyalindungan kasalahan Throttle nalika ngajalankeun.

 

CIRI CONTROLLER DC MOTOR BRUSHLESS Ngagunakeun MPU calakan.
Konsumsi énergi rendah dina Kacepetan-gancang, sareng sirkuit PWM panyelarasan sinkronis.
Fungsi batré ayeuna tiasa manjangkeun umur set batré.
Badag ngamimitian ayeuna nyayogikeun kecepatan awal anu luhur.
Unggul anti gangguan sareng kinerja anti-shock.
Status LED nunjukkeun inpormasi lepat anu béda, éta ngabantosan pangguna pikeun diagnostik & ngajaga pangawasana sacara merenah.
Kalayan fungsi panyalindungan batré, éta ngajagi ngalawan tegangan rendah & langkung voltase ku ngirangan atanapi motong kaluaran batre ayeuna.
Kalayan fungsi panyalindungan termal, panyalindungan termal & sirkuit kompensasi ieu nyayogikeun wates arus konstan durng iunder / dina kaayaan suhu, janten tiasa ngajagi controller sareng batréna ogé.
Cocog sareng sensor aula 60 ° / 120 ° dina duanana.
Fungsi panyalindungan throttle nganonaktifkeun pengendali upami kabel throttle janten kabuka, ogé tiasa nyegah operasi controller upami konci listrik dihurungkeun bari throttle diterapkeun (Kanggo opsional).
Fungsi pelayaran manual / pelayaran otomatis sayogi (Kanggo opsional).
Otomatis cocog sareng sadaya jinis motor.
Modeu mimiti anu lemes / gancang anu tiasa dikonfigurasi.
Fungsi ngamutahirkeun online / offline sayogi.

Fungsi regulator DC BRUSHLESS DC MOTOR 'Konpigurasikeun langkung / dina panangtayungan voltase
fungsi nawiskeun monitoring arus batré real-time (Kanggo opsional)
Pangaluyuan arus périodik tunggal nyayogikeun langkung tegangan ngalindungan dina tingkat mikrosékat.
Kalayan sensor termal pikeun ngadeteksi inpormasi termal.
Pangaruh sistem marake EABS ku sinyal marake kuat / lemah (Kanggo opsional)
Fungsi ngabalikeun kaamanan, ngabalikeun laju tiasa diatur ku 30% dugi ka 50% tina kecepatan panerus
Nyayogikeun kakuatan + 5V ka sensor aula kalayan ngalindungan anu ayeuna,
Operasi Konpigurasikeun, Nétral sareng Ngabalikeun operasi (Kanggo opsional)
3 aksés kabel pikeun ngatur gancang, suplai tambahan pikeun sumber kakuatan 5V
Aksés 5 kabel tina konektor sensor aula, henteu aya aplikasi sensor aula anu sayogi pikeun opsional
Sistem monitoring ayeuna batré real-time pastikeun ayeuna kaluaran moal ngaleuwihan batre kerja anu maksimal ayeuna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News