• pops
  • pops

48V750W 15T Controller

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: 48V750W 15Tube Controller Brand: LUKE, LEEK EV, sareng OEM dina mérek anu diperyogikeun Dina tegangan: 41.5V (± 0,5V) Ayeuna: 35A (± 1A) Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kotak) Aplikasi: Kanggo pedal beca motor kit, e scooter, e bike, beca becak, beca listrik FAQ Q: Naon istilah pembayaran anjeun? A1: Nalika mesen jumlahna kirang 5000USD, 100% TT sateuacanna. A2: Nalika di luhur 5000USD, deposit 50%, kasaimbangan sateuacan kiriman ku TT. A3: Kacuali TT, urang ogé nampi L / C, Wester ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: 48V750W 15Tube Controller
Mérek: LUKE, LEEK EV, sareng OEM dina mérek anu diperyogikeun
Dina tegangan: 41.5V±0,5V
Ayeuna: 35A (±1A)
Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kotak)
Aplikasi: Pikeun pedal beca motor kit, e scooter, e bike, becak becak, beca listrik

FAQ

Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A1: Nalika mesen jumlahna kirang 5000USD, 100% TT sateuacanna.
A2: Nalika di luhur 5000USD, deposit 50%, kasaimbangan sateuacan kiriman ku TT.
A3: Kacuali TT, kami ogé nampi L / C, Western union, paypal, moneygram.

Q: Naon waktos pangiriman anjeun?
A1: Kanggo saham, waktos kiriman sakitar 7 dinten;
A2: Kanggo order item leutik, waktos pangiriman sakitar 7-15 dinten;
A3: Kanggo Pesenan masal barang umum, waktos pangiriman sakitar 20-30 dinten;
A4: Kanggo barang damel khusus, per kaayaan nyata anu dibahas sareng jalma penjualan urang.

Q: Dupi anjeun nawiskeun OEM atanapi ODM?
A: Leres, urang tiasa! Tapi urang peryogi klien nawiskeun gambar anu jelas atanapi sampel.

Q: Dupi anjeun perusahaan nawiskeun jasa panto ka panto?
A: Leres, urang tiasa nawiskeun jasa panto ka panto henteu ngan ukur nganyatakeun, ogé pangiriman laut.

ffas
bfdbe
rgthdw
yjfsfaw

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami