• pops
  • pops

48V500W 12T Controller

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: 48V650W 12Tube Controller Dina tegangan: 41.5V (± 0,5V) Ayeuna: 31A (± 1A) Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kotak) Pamakéan: Kanggo pedal beca motor kit Ngarobih frékuénsi luhur sareng tetes tegangan ultra-low nyayogikeun efisiensi tinggi sareng operasi hening. Pamasangan saderhana sareng kabel sareng konektor push-on pikeun sinyal kontrol sareng beus tambaga padet anu dilapis pikeun sambungan listrik. Cocog sareng poténsiometer dua kawat atanapi volt throttle. Kasalahan throttle ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: 48V650W 12Tube Controller
Dina tegangan: 41.5V±0,5V
Ayeuna: 31A (±1A)
Ukuran: 26.5 CM * 13.5CM * 5.5CM (Ukuran kotak)
Pamakéan: Pikeun pedal motor becak kit

Switching frékuénsi luhur sareng tetes tegangan ultra-low nyayogikeun efisiensi tinggi sareng operasi jempé.
Pamasangan saderhana sareng kabel sareng konektor push-on pikeun sinyal kontrol sareng beus tambaga padet anu dilapis pikeun sambungan listrik.
Cocog sareng poténsiometer dua kawat atanapi volt throttle.
Sirkuit panyalindungan kasalahan throttle nganonaktifkeun konéktor upami kabel throttle janten kabuka.
Fitur nganonaktifkeun pedal tinggi nyegah operasi controller upami konci dihurungkeun nalika throttle diterapkeun.
Colokkeun diode pengereman internal ka pengontrol.
Perlindungan termal sareng sirkuit kompensasi nyayogikeun wates arus konstan dina kisaran operasi sareng nalika dina kaayaan / dina suhu ngirangan suhu; henteu kaleungitan kakuatan dadakan dina kaayaan termal naon waé.
Fungsi cutback tegangan ngajaga tina tegangan batré anu handap, kalebet tegangan rendah anu disababkeun ku beban éksternal.
Gampang diprogram ngalangkungan Model CURTIS 1313-4331 Programmer anu dicekel Tangan atanapi 1314 PC Programming Station.
Perumahan extruded aluminium anodized tangguh minuhan standar panyegelan lingkungan IP65 kanggo dianggo di lingkungan anu keras.

Ngepak

Kemasan CKD dikemas ku karton sareng paking SKD biasana dipak ku pigura kai atanapi beusi. Upami aya sarat khusus, punten ngobrol sareng jalma anu jualan kami.

fqffs

Kauntungan urang

1.R & D Department: Kami gaduh tim R&D anu kuat kalayan pangalaman mangtaun-taun di daérah sapertos listrik, éléktronik, parangkat lunak, mesin, otomatisasi, jst.
2.Produksi Center: Sét pinuh alat pamrosésan tiasa ngajamin katepatan; Sistem embedding kawat otomatis canggih pikeun mastikeun konsisténna; Garis produksi semi-otomatis bakal ningkatkeun produktipitasna.
3.Motor Produksi: lini produksi semi-otomatis: langkung ti 80% otomatis; 60 sét dina hiji shift; produksi taunan: 15,000; maks. produksi taunan: 45,000 set
4. Produksi Controller: lini produksi kontrol semi-otomatis: langkung ti 80% otomatis; 100 unit dina hiji shift
5. Manajemén Kualitas: Departemen jaminan kualitas bakal ngawaskeun prosés produksi sareng alat uji tiasa ngajamin kualitas produk.

ffqwfa

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami