• pops
  • pops

48V1000W 18T-24T Controller

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang: 48V750W 18 Tube / 24 Tube Brushless Controller Brand: LUKE, LEEK EV, sareng OEM dina mérek anu diperyogikeun Dina tegangan: 38V (± 0,5V) Ayeuna: 45A (± 1A) / 50A (± 1A) Ukuran: 30 CM * 14CM * 8.5CM (Ukuran kotak) Fitur: Tilu kagancangan (luhur, sedeng, handap) Instruménna nunjukkeun Rem low Rem tinggi hansip ngalawan sistem maling Astern Fungsi mandiri-Suhu Suhu panyalindungan kaluaran nyaéta 95 ° C Ngalangkungan panyalindungan arus arus arus pondok panyalindungan Ngalindungan panyalindungan volatilisasi Ap ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran barang: 48V750W 18 Tube / 24 Tube Brushless Controller
Mérek: LUKE, LEEK EV, sareng OEM dina mérek anu diperyogikeun
Dina tegangan: 38V±0,5V
Ayeuna: 45A (±1A) / 50A (±1A)
Ukuran: 30 CM * 14CM * 8.5CM (Ukuran kotak)
 

 

 

 

 

Fitur:

Tilu kagancangan (luhur, sedeng, handap)
Instruménna nunjukkeun
Rem low
Rem tinggi
Penjaga ngalawan sistem maling
Aburitan
Fungsi diajar mandiri
Suhu panyalindungan kaluaran nyaéta 95 ° C
Liwat panyalindungan ayeuna
Sirkuit pondok panyalindungan ayeuna
Langkung tina panyalindungan volatilisasi
Aplikasi: Pikeun kit motor becak, skuter e, sapédah, becak beca, beca listrik

FAQ

1. Naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Motor, kontroller, poros tukang, throttle, converter, switch bar switch, shocker, gagang T, lampu head, lampu LED, lock key, speedo meter, axle payun, bearings, rim, rim cover, ban, gagang, kabel kabel, tangan marake, rem marake suku, sesa panangan, tanduk payun, flasher, tutup gagang, saklar rem, kotak gear diferensial, tanduk tibalik, kawat marake, sapatu marake, piring marake, sareng sajabana kanggo becak atanapi skuter.

2. Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
A. Tingkat Profesional: Kami produsén profesional Bagian Otomatis, sareng gaduh langkung ti 15 taun pangalaman ékspor
B. Kamampuh Pangwangunan: Kami parantos ngembangkeun langkung 3000 unit énggal dina pas 15 taun sareng terus ngembangkeun unggal bulan

3. Jasa naon anu tiasa urang nyayogikeun?
Sarat Pangiriman anu Ditarima: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, Express Express, DAF, DES ;
Mata Artos Pamayaran Anu Ditampa: USD, CNY;
Jenis Pembayaran Ditarima: T / T, L / C, D / P, D / A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Cash, Escrow;
Bahasa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Perancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

vdsvwv
vedwqda
fqwfqf

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami