• pops
  • pops

Motor hub 350w

Pedaran pondok:

Spésifikasi Nami Barang 36V350W Hub Motor Voltage 36V Watts 350W Aplikasi Kanggo Siklus Kit 350W Hareup / Motor langsung tukang 1. Motor hub langsung Brushless 2. V Rem / Disc rem aya 3. Dipeunteun kagancangan = 24-32KM / H. 4. Load≤200KG 5. Kabel motor kalayan konektor tahan cai atanapi colokan pélor 6. Sénsor suhu pikeun Pilihan 7. Depan dropize 100mm, tukang 135mm, kasét tukang 142mm 8.Color Hideung atanapi Sliver 9. Rim support 16inch- 29inch / 700C 10. Pakét 25X45X28cm / 2pcs 11.WEIGHT 4.4KG Fitur Utama ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang 36V350W Hub Motor
Voltaseu 36V
Watts 350W
Aplikasi Pikeun Siklus Kit

350W Hareup / Motor langsung tukang 

1. Motor hub langsung teu sikat
2. Rem marake / rem cakram aya
3. Dipeunteun kagancangan = 24-32KM / H.
4. Beban≤200KG
5. Kabel motor nganggo konektor tahan cai atanapi colokan pélor
6. Suhu sénsor pikeun Pilihan
7. Hareup dropize 100mm, tukang 135mm, kasét tukang 142mm
8. Warna Hideung atanapi Sliver
9. Rim ngadukung 16inch- 29inch / 700C
10. Pakét 25X45X28cm / 2pcs
11. beurat 4.4KG

Fitur Utama

1. Umur jasa panjang (umur hirup), jangka panjang pangropéa; pangropéa saderhana sareng merenah;
2. Teu aya komutator mékanis di jero pikeun nyegah lebu tina lebet kana motor sareng reliabilitasna luhur;
3. Kamampuh beban anu kuat, anu nyayogikeun kabutuhan Tonjolan kendaraan sareng sumbatan, sareng motor rotor ngagaduhan medan magnét permanén tinggi;
4. Performa awal anu saé, henteu aya hysteresis damping konsumsi énergi kinétik, torsi anu kuat tékas naék;
5. efisiensi kerja tinggi, konsumsi kakuatan low sareng mileage panjang;
6. kinerja waterproof alus teuing;
7. Aya seueur cara nyetir pikeun nyumponan paling sarat muat di pasar;
8. Babandingan harga kinerja tinggi.
9. noise lemah sareng operasi dipercaya.

FAQ

Q1. Dupi abdi tiasa mesen conto pikeun sapédah listrik?

A: Leres, kami ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sareng mariksa kualitas. Sampel campuran tiasa ditampi.

Q2. Kumaha upami waktos pamimpinna?

A: Sampel peryogi 7 dinten, waktos produksi massal peryogi 20-30 dinten kanggo jumlah pesanan.

Q3. Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun urutan conto?

A: MOQ Lemah, 1pc kanggo conto mariksa parantos sayogi

Q4. Kumaha anjeun ngintunkeun barangna sareng sabaraha waktos dugi ka sumping?

A: EXPRESS, Maskapai sareng pengiriman laut ogé opsional. Biasana peryogi 3-7 dinten / 20-35 dinten dugi.

P5. Kumaha carana ngalaksanakeun paréntah?

Anu mimiti, hayu urang terang syarat atanapi aplikasi anjeun.
Kadua, urang ngadugikeun numutkeun sarat anjeun atanapi saran propésional kami.
Katilu, palanggan negeskeun conto sareng tempat tatanan resmi.
Kaopat, urang ngatur produksi sareng uji ketat sateuacan dikirim.

Fifthly, kirimkeun barang ka konsumén sakumaha urang sapuk.

Q6: Naha anjeun nawiskeun jaminan pikeun produk?

A: Leres, kami nawiskeun jaminan 2 taun pikeun produk kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News