• pops
  • pops

18T kontroller

Pedaran pondok:

Spesifikasi Nami Barang 18t DC Motor Controller Voltage 48V Watts 1000W Application 48V1000w hub motor kit kit 1.Type: KT 45A ebike controller 2.Voltage: DC 36V 48V 3. Dipeunteun ayeuna: 22A 4.Max ayeuna: 45A 5. Perlindungan tegangan rendah: DC30V / 40V 6.Mosfet: 18 mosfet DC sinus sinus sinus 7. Ukuran: 235 * 80 * 40mm Detil -Kabel kabel (3 pcs) sambungkeun sareng motor -Hall sensor kawat -Kabel baterai (XT60) -Throttle -PAS Sensor -Speed ​​sensor -Brake konektor (2 pcs) -Cahaya konecotr 1 (Kaluaran kakuatan ngan ukur 3W ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang 18t DC Motor Controller
Voltaseu 48V
Watts 1000W
Aplikasi 48V1000w hub siklus motor kit

1.Jenis: KT 45A ebike controller
2. Tegangan: DC 36V 48V
3. Dipeunteun ayeuna: 22A
4. Max ayeuna: 45A
5. Perlindungan tegangan handap: DC30V / 40V
6.Mosfet: 18 mosfet DC gelombang sinus kontroller
7. Ukuran: 235 * 80 * 40mm

qwdqwd

Detil

-Kabel kabel (3 pcs) sambungkeun sareng motor
-Kawat sénsor sadaya
-Kabel kabel (XT60)
-Throttle
-PAS Sensor
-Sénsor gancang
-Sambungkeun rem (2 pcs)
-Cahaya konektor 1 (Kaluaran kaluaran ngan 3W)
-Sambung konektor 2 (Kaluaran ageung, sambungkeun batré langsung)
-L konci listrik
-Tampilkeun
-Balikan
-Cruise

qdqwdqw

FAQ

1.Q: Naon kuantitas anu kedah dilakukeun pikeun logo urang nyalira?
A: Biasana peryogi langkung ti 500 pcs, janten unggal biaya tiasa murah.
Tapi urutan pelanggan 100 pcs ogé tiasa ngalakukeun logo anu dikustomisasi, tapi biaya rata-rata bakal seueur pisan.
2.Q: Dupi urang tiasa ngarangkep bungkus?
A: Leres, kami nampi paket pelanggan, tapi MOQ ogé peryogi 500 pcs, atanapi rata-rata paket ageung.
3. Q: Naon waktos pengiriman barang?
A: Kanggo jumlah pesanan kirang ti 50 pcs, biasana urang gaduh saham, tiasa dikirimkeun sakitar 5 dinten. Upami mesen langkung ti 50 pcs atanapi ngalakukeun produk khusus, waktos peryogi sakitar 2-4 minggu.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News