• pops
  • pops

Motor hub 1000w

Pedaran pondok:

Spesifikasi Nami Barang 48V1000w Hub Motor Tegangan 48V Watt Aplikasi 1000W Pikeun Siklus Kit Tegangan 48V60V Desain Gaya Brushless Tunggal roda Produk nami 17inch 48v 1000w Sepeda Listrik Motor Marake jinis Cakram Rem Rem Kecepatan 45-50km / h Ukuran kabuka 140mm Warna Kabayang Hideung ukuran 17X2.5 Efisiensi > 83% Torsi 45N.M RPM 450 Waterproof grade IP54 sertifikasi CCC garansi 2 taun Fitur Utama 1. Motor ngadopsi sensor torsi kaset internal, anu ...


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Ngaran Barang 48V1000w Hub Motor
Voltaseu 48V
Watts 1000W
Aplikasi Pikeun Siklus Kit
Voltaseu 48V60V
Desain Sikat
Gaya Roda tunggal
Ngaran Produk 17inch 48v 1000w Motor Sapédah Listrik
Jinis rem Rem Rem
Laju 45-50km / jam
Ukuran kabuka 140mm
Warna Hideung
Ukuran kabayang 17X2.5
Kekecapan > 83%
Torsi 45N.M
RPM 450
Kelas tahan cai IP54
sertifikasi CCC
garansi 2 taun

Fitur Utama

1. Motor ngadopsi sénsor torsi kasét bawaan, anu ngagaduhan ciri mékanis lemes, réspon gancang, linieritas karakteristik anu stabil, kakuatan kaluaran stabil, pangaturan otomatis tina kecepatan, ngajantenkeun tunggang langkung stabil sareng raoseun, torsi awal anu ageung sareng anti ngahalangan kuat kamampuan;
2. Kamampuh beban anu kuat, anu nyayogikeun kabutuhan Tonjolan kendaraan sareng sumbatan, sareng motor rotor ngagaduhan medan magnét permanén tinggi;
3. Performa awal anu saé, henteu hysteresis damping konsumsi énergi kinétik, pangabisa tanjakan torsi anu kuat;
4. efisiensi kerja tinggi, konsumsi kakuatan low sareng mileage panjang;
5. Kinerja tahan cai anu saé;
6. Aya seueur cara nyetir pikeun nyumponan seueur sarat muatan pasar;
7. Low noise sareng operasi anu dipercaya;
8. hirup panjang (hirup hirup), siklus pangropéa panjang; gampang dijaga.

Produksi anu cocog sareng mesin e motor e

vfvfsadw

Alat motor anu ukuranana béda tina pelek: 20 "24" 26 "27.5" 700C 28 "29";

Kontrolér pinter; Throttle; Tuas rem atanapi sensor marake; Tampilan; PAS; Batré;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Nganjang Pelanggan News