tentang Kami

GROUP LEEK, didirikeun taun 2009, diwangun ku 5 perusahaan bawahan, kalebet JIANGXI LEEK VEHICLES CO., LTD (Pendek Grup LEEK), Guangfeng Xiaoni Trading IM. & Ex. Co., Ltd., Langfang Leek Vehicles Co., Ltd., jsb., ogé nyetél Jingying Trading Co., Ltd. sareng LUKE Industrial Co., Ltd. di luar negeri Bangladesh di 2016, bakti pikeun nalungtik, ngahasilkeun sareng ngekspor kendaraan listrik ka pasar luar negeri. Produk utama tiasa dibagi kana 5 séri ...

more

Perusahaan Kami

chanpan

Warta Industri

  • Pasar Platform EV

    Pasar Platform EV (Komponén: Chassis, Batré, Sistem Gantung, Sistem Setir, Drivetrain, Interior Kendaraan, sareng Batur; Tipe Kandaraan Listrik: Kandaraan Listrik Hibrid sareng Batre Listrik Kandaraan; Saluran Penjualan: OEM sareng Aftermarket; Tipe Kendaraan: Hatchback, Sedan, Kandaraan Utiliti, sareng Oth ...

  • Pasar Sapédah kargo

    Pasar Sapédah kargo (Jumlah Roda: Dua Roda, Tilu Roda, sareng Opat Roda; Aplikasi: Kurir & Panyayogi Parsél, Pamasaran Ritel ageung, Transportasi Pribadi, Limbah, Jasa Kotamadya, sareng Anu sanés; Propulsi: Sapédah Kargo Éléktrik sareng Diesel / Béngsin Sapédah kargo; sareng Pamilik ...

  • Pasar E-Rickshaw - Analisis Industri Global, Ukuran, Bagikeun, Tumuwuh, Tren, sareng Ramalan, 2020 - 2026

    E-Rickshaw mangrupikeun listrik, kandaraan roda tilu anu biasana dimanfaatkeun pikeun tujuan komérsial pikeun ngangkut panumpang sareng barang. E-becak ogé katelah tuk-tuk listrik sareng toto. Éta ngagunakeun batré, motor traction, sareng listrik powertrain pikeun ngadorong kendaraan. Ric ...